Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Şanlıurfa'da Beyazgül döneminde hazırlanan rapor ortaya çıktı: Beğeni ve retweet ayrıntısı

31 Mart yerel seçimlerinde YRP’den Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kasım Gülpınar, AKP’li eski başkan Zeynel Abidin Beyazgül döneminde daire başkanlarının sosyal medya hesaplarında belediye başkanı ve Büyükşehir belediyesini ne kadar beğeni ve retweet yaptıklarına dair rapor tutulduğuna dair dosya bulduklarını söyledi.

Şanlıurfa'da Beyazgül döneminde hazırlanan rapor ortaya çıktı: Beğeni ve retweet ayrıntısı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Kasım Gülpınar,  gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

YRP'li Gülpınar, yerel televizyonlardan canlı yayınlanan programda 31 Mart yerel seçimlerinden sonra ilk 100 gününü değerlendirdi.

Sözcü'den Evren Demirdaş'ın haberine göre; sokak hayvanlarının katledilmesini öngören yasa tasarısına ise karşı çıkacağını belirtti. 

‘HANGİ DAİRE BAŞKANI KAÇ BEĞENİ YAPMIŞ RAPORU TUTULMUŞ’

Belediyenin aylık bir milyar gideri olduğunu söyleyen YRP’li başkan  Mehmet Kasım Gülpınar;

“Bizim aylık sabit giderlerimiz var onlardan da kurtulamıyorsanız ŞUŞKİ’siyle, belediyesiyle. Ben biraz önce rakamları ortaya koydum aylık sabit neredeyse 1 milyar giderimiz var. Geçen sene merkezi hükümetten Büyükşehir’in payı olarak gelen 13 milyar. Belediyecilik öyle bir yapı ki bir taraftan kamu kurumu aslında ucube bir yapı var o kamu kurumundan özel sektör hizmeti bekleniyor bir taraftan ticaret yapacaksınız, kar edeceksiniz. Devlet deseniz devlet değil, özel sektör deseniz özel sektör değil. Bir taraftan da bulduğunuz elemanlarla çalışmak zorundasınız beklenen şirket hizmeti cio mantığıyla hareket etmeniz lazım ama size şirketi teslim ediyorlar diyorlar ki, ‘bu personelle çalışacaksınız’ Eski başkanımız Zeynel bey iyi dostumdur şu anlattıklarımın hiçbirisinde Zeynel beyi itham etmiyorum çünkü bu bir ekip işidir. Sizin her şeyden haberdar olmanız mümkün değil aşağıda ne dönüyor ne bitiyor bilemezsiniz. En alt birimdeki tutup da mezar yerini satıyorsa sizin bundan haberdar olmanız mümkün olmayabilir, araçların yedek lastiklerini depolayıp satıyorsa haberiniz olmayabilir  her şeyi sahiplenmeye gerek yok. Herkes kendinden mesuldür bu açıklamalara gerek yok. ifadelerini kullandı.

Gülpınar, "Bir arkadaşımızın dolabında bu dosyayı bulduk, Nisan 2021 sayın başkan ve Büyükşehir belediyesi rt beğeni raporu daire başkanları. Daire başkanlarının çetelesi tutulmuş. Hangi daire başkanı kaç beğeni yapmış kaç retweet yapmış raporu tutulmuş. Ben inanmıyorum Zeynel beyin böyle bir talimat verdiğine. Benim tanıdığım, bildiğim Zeynel bey böyle bir talimatı vermez. Bunu bir işgüzar yaptı belki Zeynel beye yaranmak için belki gözüne girmek için. Ben  bu adamı niye savunayım ki? Zeynel bey talimat verdiyse facia ama kesinlikle inanıyorum bu bir işgüzarın işi. Demek ki sizden habersiz de birileri bir şeyler yapabiliyor her şeyi sahiplenmeye gerek yok” diye konuştu.


Haber Kaynağı : 12punto

Şanlıurfa Zeynel Abidin Beyazgül