Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Selvi'den 'Ayşe Ateş' yorumu: 'Benim tanıdığım Erdoğan...'

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'i kabul etmesine ilişkin, "Sinan Ateş suikastiyle ilgili davada yeni bir dönem başlıyor diyebiliriz" yorumunu yaptı.

Selvi'den 'Ayşe Ateş' yorumu: 'Benim tanıdığım Erdoğan...'

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan arasındaki görüşmeye işaret ederek, "Asıl önemli olan Türkiye’nin temel meselelerinde iktidar ile muhalefetin bir araya gelmesi ve bu süreçten ülkemizin kazançlı çıkması" diye yazdı.

"ERDOĞAN BİLGİ VE BELGELERE İLGİSİZ KALMAZ"

Erdoğan'ın suikast sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'i kabul etmesine de değinen Selvi, "Ayşe Ateş yüreği yaralı bir eş olmanın ötesinde çok saygın bir mücadele yürütüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’la bir araya gelip, Sinan Ateş suikastına ilişkin elindeki bilgi ve belgeleri paylaştı.

Benim tanıdığım Erdoğan, Ayşe Ateş’in verdiği bilgi ve belgelere ilgisiz kalmaz. O nedenle Sinan Ateş suikastiyle ilgili davada yeni bir dönem başlıyor diyebiliriz" ifadelerini kullandı.


Haber Kaynağı : 12punto

Ayşe Ateş Sinan Ateş Cumhurbaşkanı Erdoğan