Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Sinan Ateş'in eşi: Cinayetin siyasi bağlantılarını açıklayacağım

Öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, CHP lideri Özel ile görüşmesinin ardından yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'dan randevu istediğini ancak henüz yanıt alamadığını söyledi. Ateş, gizlilik kararının kalkmasının ardından cinayetin siyasi bağlantılarını açıklayacağını ifade etti.

Sinan Ateş'in eşi: Cinayetin siyasi bağlantılarını açıklayacağım

Suikaste kurban giden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel ile görüştü.

Ateş, CHP lideriyle görüşmesinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan randevu istediğini ancak şu ana kadar dönüş olmadığını belirten Ateş, "Özgür Özel ile durumumu detaylı bir şekilde görüştüm. Davanın takipçisi olacağını, her anlamda destek olacağını anlattı. Sonuç elde edene kadar, nereye kadar giderse mücadele edeceğim." dedi.

'SİYASİ BAĞLANTILARINI AÇIKLAYACAĞIM'

Gizlilik kararı kalktığında cinayetin siyasi bağlantılarını açıklayacağını dile getiren Ateş, devamında şu ifadeleri kullandı:

Bugüne kadar sabırla bekledik. Biz devletini seven insanlarız. ülke bir iç karışıklığa gidebilirdi, biz bunu düşünerek hareket ettik. Önüne geçmek için acımı bir kenara bırakarak büyük bir mücadele verdim. Ancak benim özverimin karşılığı bu olmamalıydı.

Benim ifademde siyasi isimler vardı. Benim ifadem iddianameye eklenmemiş.

Diğer ifadeler de eklenmemiş. Ya geri çevrilecek ya da bu iddianameyi yeniden yazdıracağız. Cumhurbaşkanı'ndan cevap bekliyorum.


Haber Kaynağı : 12punto

Sinan Ateş Özgür Özel Ayşe Ateş suikast