Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,5658
Dolar
Arrow
33,9499
İngiliz Sterlini
Arrow
44,6408
Altın
Arrow
2814,0000
BIST
Arrow
9.577

Ümit Özdağ, Dilan ve Engin Polat'ın tahliye kararını değerlendirdi: Nasıl çıktıklarını biliyorum

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamasıyla yargılanan Dilan ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 28 sanığın tahliye edilmesine ilişkin Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ 'Hapishaneden nasıl çıktığını biliyorum, ne yazık ki yazamıyorum' dedi.

Ümit Özdağ, Dilan ve Engin Polat'ın tahliye kararını değerlendirdi: Nasıl çıktıklarını biliyorum

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla yargılanan Dilan ve Engin Polat’ın da aralarında olduğu 28 sanığın davasında mahkeme tahliye kararı verdi. 

Mahkeme, Engin Polat’ın üç ayrı suçtan toplam 40 yıla kadar hapisle cezalandırılmasının istendiği davada, Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve muhasebeci Ahmet Gün’ün tutukluluk hallerine son verdi. 

Sanıklar hakkında yurtdışı çıkış yasağı uygulanarak, davanın tutuksuz devam etmesine karar verildi.

'NASIL ÇIKTIKLARINI BİLİYORUM'

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, karara tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, tahliye kararına ilişkin, “Hapishaneden nasıl çıktığını biliyorum, ne yazık ki yazamıyorum” ifadelerini kullanan Özdağ, Dilan ve Engin Polat’ın sahip olduğu görgüsüz zenginliği eleştirdi.

'TERBİYESİZCE YAŞADIĞINIZ GÖRGÜSÜZ ZENGİNLİK'

 Özdağ, "Sen, kocan ve benzerleriniz 85 yaşında kadınların kağıt mendil satarak kiralarını ödemeye çalıştığı bir ülkede, hak etmediğiniz ve terbiyesizce yaşadığınız görgüsüz zenginliğiniz ile hem zamanın ruhunu hem de devrin yüz karasını temsil ediyorsunuz" dedi.

Açıklamasının devamında gençlere seslenen Özdağ, Polat çiftinin kötü örnek olduğunu belirterek, gençlerin onurlu bir şekilde hayat mücadelesi veren ailelerini örnek alması gerektiğini vurguladı. Özdağ, “Sevgili gençler, bunların özenilecek hiçbir yanı yok. Her sabah onuruyla işine giden ve evinin nafakasını sağlamak için mücadele eden anneniz ve babanız gerçek örneklerdir. Emeği ve aklı ile kazananları örnek alın” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

Ümit Özdağ Dilan Polat Engin Polat Engin Polat tahliye