Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/siyaset/video-akpli-vatandastan-imamogluna-tesekkur-uskudardaki-kacak-yapilari-yiktiginiz-imar-vermediginiz-icin-helal-olsun-20759

AKP'li vatandaştan İmamoğlu'na teşekkür: Üsküdar’daki kaçak yapıları yıktığınız, imar vermediğiniz için helal olsun

Sultanhamam’da bir vatandaş, İmamoğlu’na, “Ben, Üsküdar’da oturuyorum. Elinize kolunuza sağlık, o sahildekileri yıktığınız için. Helali hoş olsun, oradaki haksız rekabeti götürdüğünüz için. Ben, AK Parti’ye oy veriyorum. Ama helali hoş olsun. Tebrik ederim. Oraya izin vermediniz ya, helal olsun” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Fatih Belediye Başkanı adayı Mahir Polat ile birlikte Laleli, Kapalıçarşı, Sultanhamam, Mısır Çarşısı ve Kadınlar Pazarı’nda esnafla ve vatandaşlarla bir araya geldi.

İLÇEYİ TURLADILAR

İmamoğlu’na ilçe turunda, CHP Fatih Belediye Başkanı adayı Mahir Polat eşlik etti. İmamoğlu ve Polat’ın Fatih’teki ilk adresi, araç trafiğine kapatılan ve restore edilen Laleli’deki Ordu Caddesi oldu. İBB bürokratlarından sona yaklaşılan proje ile ilgili bilgi alan İmamoğlu ve Polat, yurttaşların yoğun ilgisi altında, Ordu Caddesi üzerinden kentin sembol mekanı Kapalıçarşı’ya geldi.

Tarihi çarşının Beyazıt kapısından giriş yapan İmamoğlu ve Polat, Kalpakçılar Caddesi ile Yağlıkçılar Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret etti.

"BEN AKP'YE OY VERİYORUM AMA..."

Bu sırada bir vatandaş, kalabalığın arasından sıyrılarak İmamoğlu’na, “Ben, Üsküdar’da oturuyorum. Elinize kolunuza sağlık, o sahildekileri yıktığınız için. Helali hoş olsun, oradaki haksız rekabeti götürdüğünüz için. Ben, AK Parti’ye oy veriyorum. Ama helali hoş olsun. Tebrik ederim. Helal olsun. Oraya izin vermediniz ya, helal olsun” diye seslendi.

İmamoğlu’nun yurttaşa yanıtı, “Sağ olun. Daha da temizleyeceğiz orayı. Çok pırlanta gibi olacak” oldu. Yaş almış bir kadın vatandaşın “Oğlum benim, oğlum benim. Seni çok seviyorum” sözleriyle duygulanan İmamoğlu, yurttaşa sarılarak “Onur duydum” dedi.

İmamoğlu, bir başka vatandaşın “Sabah Antalya’dan geldim. Dedim ki ‘Keşke Ekrem Başkan’ımı görsem. Tesadüfe bakar mısınız’ sözlerine, “Ne mutlu” diye karşılık verdi.

Haber Kaynağı : 12punto