Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/siyaset/video-chpli-belediye-baskani-menzil-seyhini-ziyaret-edip-elini-opmus-goruntuler-ortaya-cikti-22488

CHP'li belediye başkanı, Menzil şeyhini ziyaret edip elini öpmüş! Görüntüler ortaya çıktı

31 Mart 2024'teki yerel seçimlerde CHP'nin yeniden aday gösterdiği Düzce Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak'ın 2013 yılında Menzil 'şeyhi' ile buluştuğu görüntüler ortaya çıktı.

2009'daki yerel seçimlerde Düzce Akçakoca Belediye Başkanı seçilen CHP'li Fikret Albayrak, 31 Mart'taki yerel seçimlerde yeniden aday gösterildi.

Albayrak'ın belediye başkanlığı görevinde olduğu 2013 yılında Menzil tarikatının 'şeyhlerinden' Fevzeddin Erol'u ziyaret ettiği ortaya çıktı. 

Sosyal medyada paylaşılan videoda, Albayrak'ın menzil şeyhinin elini öptüğü görüldü.

Ayrıca videoda, Albayrak'ı, Erol'a takdim eden kişinin de, "Efendim Akçakoca'mıza hoş geldiniz. Belediye başkanımız 1,5-2 saattir sizi bekliyor. Sizinle görüşmek için..." dediği duyuluyor.

"ADIYAMAN'I MERAK EDERDİK"

Görüntülerde Albayrak'un Erol'a ayrıca "Ne güzel sizi görmek burada. Valla ne güzel ilçemizde sizi görmek, çok sevindik. Çok büyük sürpriz oldu bizim için. Buradan bütün dostlarımız giderdi Adıyaman'a, hep böyle merak ederdik. Çok da hoşumuza gitti, çok şükür" derken, odada bulunan bir kişinin ise Albayrak için "Başkanımız gerçek bir mücahid" dediği duyuluyor.

Videoda bir kişi Menzil şeyhine, "Başkanımız CHP'li ama sizinle çok muhabbeti var. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz" diye sorması üzerine Erol'un, "Önemli olan CHP'li olsun, kim olsun önemli değil. İnsandır Allah'a inandıktan sonra. Rasullullaha inandıktan sonra kim olursa olsun başımızın üzerindedir. Önemli olan inancı tam olsun. O araçtır, amaç ilahi olacak, Allah olacak. Gerisi bizim için önemli değildir. Bizim için hedef olan inancımızdır, dinimizdir. İslamiyettir" dediği duyuluyor.

Haber Kaynağı : 12punto