Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109
/siyaset/video-tansu-cillerden-murat-kurum-cikisi-ekrem-imamogluna-gonderme-yapti-23302

Tansu Çiller’den Murat Kurum çıkışı! Ekrem İmamoğlu’na gönderme yaptı

Cumhur İttifakı’nın İBB Başkan adayı Murat Kurum ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın ile birlikte "İstanbul'u Büyüten Kadınlar" etkinliğine katılan eski Başbakan Tansu Çiller, “Murat Kurum bir heyecanla geliyor İstanbul'a. İstanbullu, ulaştırmada çok büyük zaman kaybediyor İstanbullu hayat gidiyor” diye konuştu.

Eski Başbakan Tansu Çiller, AKP ve MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın ile birlikte "İstanbul'u Büyüten Kadınlar" programına katıldı.

Etkinliğin sonunda gazetecilerin soruların yanıtlayan Çiller, Murat Kurum'a desteğini açıkça ilan ederek "Murat Kurum bir heyecanla geliyor İstanbul'a. İstanbul bu heyecanı arıyordu sanıyorum" diye konuştu.

"Çok önemli noktalara değindi. En önemlisi depremdi. Deprem geliyor İstanbul'a, bunu bilmek lazım" diyen Çiller, isim vermeden mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu da eleştirerek  "İstanbullu, ulaştırmada çok büyük zaman kaybediyor İstanbullu hayat gidiyor. O saatler kaybedilmemesi gereken saatler." ifadelerini kullandı.

Kurum'un istihdam konusuna da değindiğini aktaran Çiller, "O beni çok heyecanlandırdı. Çünkü gençlerimizin, özellikle kadınlarımızın buna çok ihtiyacı olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

 

Haber Kaynağı : 12punto