Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı istifa etti

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Yıldırım, istifasını “Genel Merkezimizden Malatya İl Başkanlığı görevimi tekrar yürütemeyeceğimi ve konuyla ilgili olarak affımı istemiş bulunmaktayım” şeklinde duyurdu.

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı istifa etti

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Yıldırım istifayı şu sözlerle duyurdu:

Malatya Kamuoyuna; Ülkem ve milletim için güzel şeyler yapmanın bir aracı olarak gördüğüm siyasi hayatıma merhum Erbakan Hocamiz sayesinde bağladım. Siyasi dönemim süresince yine Erbakan Hocamızın "Ben ne yaptıysam Allah rızası için yaptım" düsturuyla hareket etmekten taviz vermedim. Her zaman daha iyiyi hedefleyerek mücadele ettiğim süre boyunca da şahsıma hizmet etme imkânı veren partime ve dava arkadaşlarıma şükranlarımı arz ediyorum... Adil, şeffaf ve tarafsızlik ilkelerini hakkaniyetli bir şekilde göstermeye, sevgi ve saygıya dayalı mütevazi bir ortam sağlamaya; ayrıca hizmet anlayışımızın odak noktasına insan ve insan onurunu yerleştirip Malatya halkımızın tüm kesimlerini kucaklamaya çalışmaktan onur duydum. Umutların tükenmediği, yeni baharların geldiği, toprağa düşen her tohumun bir gün mutlaka yeniden filizlenmesi ümidiyle 6 Şubat depreminin yaralarını sarmak için şahsıma teveccüh gösteren Malatya halkımızı yalnız bırakmayacağıma dair söz veriyorum. Bu vesile ile şu anda Yeniden Refah Partisinin il Başkanı olarak görevime devam etmekteyim. Ancak Genel Merkezimizden 'Malatya İl Başkanlığı görevimi tekrar yürütemeyeceğimi ve konuyla ilgili olarak affimı istemiş bulunmaktayım." Zarafetle, nezaketle, terbiyeyle veda ederek Erbakan Hocamızın izinden gitmenin vermiş olduğu huzurla; üreterek, istihdamı artırarak ve en önemlisi Allah'ın rızasını gözeterek davamızı savunmaya devam edeceğim.

 

    


Haber Kaynağı : 12punto

malatya Yeniden Refah Partisi istifa