Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Acun Ilıcalı'dan Abdülkadir Ömür ve Ryan Kent açıklaması! Transferde son durum ne?

Hull Citiy’nin sahibi Acun Ilıcalı, Trabzonspor’da kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür ve Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan Ryan Kent'in transferiyle ilgili konuştu.

Acun Ilıcalı'dan Abdülkadir Ömür ve Ryan Kent açıklaması! Transferde son durum ne?

İngiltere Championship ekibi Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Beyaz TV’de yayınlanan ‘Beyaz Futbol’ programında açıklamalarda bulundu.

ABDÜLKADİR ÖMÜR AÇIKLAMASI

Hull City'de transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Ilıcalı, "Hull City olarak önemli bir galibiyet aldık Sunderland'i yenerek. 6 eksiğimiz vardı bizim, 2 hafta yok şu an maç İngiltere'de. 4'ü geliyor takıma, inşallah play-off'a kalacağız. Yeni tansferler de gelecek, oynadığımız oyun ümit veriyor" dedi.

Trabzonspor'da kadro dışı kalan milli futbolcu Abdülkadir Ömür'le görüşmelerin olumlu devam ettiğini belirten Ilıcalı, "Abdülkadir Ömür'le temaslarımız sürüyor. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan sağ olsun çok yardımcı oluyor. Abdülkadir yurt dışında oynamak istiyor, ayrıca Abdülkadir'in çok fazla bir tutara transfer olacağını düşünüyorum başka takımlara o potansiyeli var. Trabzonspor içinde yüksek bir sonraki satıştan pay ile bu transferi bitirmek istiyoruz. Trabzonspor da kazansın istiyoruz. Olumlu devam ediyor görüşmeler ama imzayı daha atmadık. Türkiye'den başka transfer düşünmüyoruz" ifadelerini kullandı.

"RYAN KENT'TE İŞTAH GÖREMEDİK"

Fenerbahçe'nin İngiliz futbolcusu Ryan Kent ile görüştüklerini ama futbolcunun isteğini göremedikleri için görüşmeleri durduklarını ifade öden Acun Ilıcalı, "Ryan Kent konusuna gelecek olursak şu konu önemli; istek, iştah, oynama arzusu gibi istekler önemli. Abdülkadir'de bu nasıl varsa ki Ozan'da da var ve taraftarın sevgilisi oldu. Ryan Kent'te bu iştahı göremedik ve başka bir futbolcuya yöneldik" diye konuştu.

TRT'NİN ŞAMPİYONLAR LİGİ YAYIN HAKLARINI ALMASI

3 sene boyunca Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi yayın haklarını TRT'nin alması hakkında yorumlarda bulunan Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, "Şampiyonlar Ligi'nden 3 senedir ciddi zarar ediyorduk. Çok hevesli olduğumuz bir konu değildi, o yüzden son derece düşük bir teklif verdik. TRT kazandı ihaleyi, onları da tebrik ediyorum. Yeni platformları var, onu tanıtmak istiyorlar. Açık kanaldan vermeyi düşünüyorlar, biz açık kanaldan veremeyiz öyle bir gücüm yok benim. Futbolseverler için iyi olacak açık kanaldan vermek" yorumunu yaptı.


Haber Kaynağı : 12punto

Abdülkadir Ömür Acun Ilıcalı Fenerbahçe Hull City Ryan Kent Trabzonspor Transfer