Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Ali Koç futbolun başına getirmişti: Fenerbahçe'nin eski sportif direktörü Comolli tutuklandı

Bir dönem Fenerbahçe'de sportif direktörlük yapan Toulouse’un başkanı Damien Comolli, Fransa'da devam eden 'sahte menajer' soruşturması kapsamında tutuklandı.

Ali Koç futbolun başına getirmişti: Fenerbahçe'nin eski sportif direktörü Comolli tutuklandı

Fransa'da devam eden 'sahte menajer' soruşturması kapsamında Toulouse başkanı Damien Comolli hakkında tutuklama kararı çıktı.

Le Parisien'in haberine göre, 4 yıldır Fransız kulübü Toulouse’un başkanlığını yapan Comolli'nin, 2 sezon önce PSG'yi çalıştıran Christophe Galtier'in evlatlık oğlu John Valovic-Galtier ile aynı soruşturma kapsamında tutuklandığı aktarıldı.

Geçtiğimiz yaz, eski Paris Saint-Germain menajeri Christophe'un bir başka oğlu Jordan Galtier, Toulouse'da Carles Martínez Novell'in yardımcı antrenörlüğüne getirilmişti. İddiaya göre Toulouse’un başkanı Comolli anlaşmanın bir parçası olarak sahte bir menajer John Valovic-Galtier'i de bu anlaşmaya dahil etti.

BU AY YARGILANACAK

Devam eden soruşturma kapsamında dokuz kişi gözaltında tutuluyor. Comolli'nin yargılamasının bu ay içinde başlaması bekleniyor.

COMOLLİ 1,5 YIL FENERBAHÇE'DE ÇALIŞTI

Comolli 1,5 yıl boyunca Fenerbahçe'de sportif direktörlük görevini yürütmüştü. Ali Koç, 2018'de seçildikten sonra ilk iş olarak Comolli'yi getirmişti.

ALİ KOÇ "COMOLLİ FUTBOLUN TEK PATRONUDUR" DEMİŞTİ

Ersun Yanal döneminde Comolli için "Fenerbahçe'de futbolun tek patronudur" açıklamasını yapan Ali Koç, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Fenerbahçe'de futbolun tek patronu sportif direktördür ve sportif direktör de Damien Comolli olduğu için tek patron odur. Zaman zaman ona kızdığım şuydu 'teknik direktöre müdahele etmiyorsun' diye. Ersun Hoca'nın orada olmasından dolayı buna gerek yok. Fenerbahçe'de futbolun CEO'su odur. Comolli'nin görevine son verilmesi söz konusu değildir. Sportif Direktör olarak futbolda patron Comolli'dir"

Comolli Temmuz 2020'de Toulouse'un başkanı olmuştu.


Haber Kaynağı : 12punto

Fenerbahçe Ali Koç Toulouse Damien Comolli