Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ali Koç'un listesinde yer alan Hulusi Belgü'den Mourinho açıklaması: 'Bu iş sadece isim söylemeyle olmuyor'

Fenerbahçe’de yeni başkanın kim olacağı merakla beklenirken, yeni sezonda teknik direktör konusu netlik kazandı. İsmail Kartal ile yollarını ayıran sarı-lacivertliler Portekizli teknik adam Jose Mourinho’yu KAP'a bildirdi. Ali Koç’un yönetim kurulu listesinde yer alan Hulusi Belgü, Mourinho’nun KAP'a bildirilmesi sonrasında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ali Koç'un listesinde yer alan Hulusi Belgü'den Mourinho açıklaması: 'Bu iş sadece isim söylemeyle olmuyor'

Fenerbahçe'de 30-31 Mayıs tarihleri arasında yapılan olağan seçimli genel kurul toplantısında yeterli çoğunluk sağlanamadı. Fenerbahçe yeni sezonda başkanını seçmek için 8-9 haziran tarihleri arasında yeniden toplanacak.

İki başkan adayı arasında rekabete yol açan teknik direktör konusu da netlik kazandı. Fenerbahçe'nin yeni sezonda teknik direktörlük koltuğunda Jose Mourinho yer alacak. 

Daha önce avrupanın üç büyük kupası olan Şampiyonlar ligi, Uefa Avrupa Ligi ve Uefa Konferans Ligi kupalarını alan Mourinho'nun Fenerbahçe'ye gelmesinin ardından mevcut başkan Ali Koç'un açıkladığı yönetim kurulu listesinde yer alan Hulusi Belgü, konuyla ilgili açıklamada bulundu. Belgü, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Uzun süren ve kulüp çıkarlarını korumak için büyük pazarlıklar yapılan önemli bir transfer, ne yazık ki bazı bilgileri basınla kendi çalışmaları gibi paylaşmak Maliyetlerle mücadeleyi zorlaştırıyor. Bu anlaşmanın hikayesini duyduğunuz zaman şaşıracaksınız. Bu iş sadece isim söylemekle olmuyor ama kulübe zarar veriyor. Önemli olan seçimi kazanmak değil, Fenerbahçe’nin kazanması."


Haber Kaynağı : 12punto

Hulusi Belgü Ali Koç Aziz Yıldırım Fenerbahçe Jose Morinho

İlgili Haberler