Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Almanya'da parlayan Rizeli yıldız Can Uzun milli takım tercihini açıkladı

Nürnberg'in gol makinesi Can Uzun, Almanya'yı reddedip Türkiye Milli Takımı'nı seçti.ca 18 yaşındaki golcü, 22 Mart'ta Macaristan ve 26 Mart'ta Avusturya ile oynanacak özel maçlarda aday kadroda yer alacak.

Almanya'da parlayan Rizeli yıldız Can Uzun milli takım tercihini açıkladı

Bundesliga 2 takımlarından Nürnberg'de forma giyen ve Almanya Futbol Federasyonu'nun da dikkatini çeken Can Uzun, milli takım tercihini Türkiye'den yana yaptı.

Habertürk'ten Çağatay Çelik'in haberine göre, 18 yaşındaki golcü, alt yaş kategorilerinde olduğu gibi A Milli Takım tercihini de Türkiye'den yana yaptı. Almanya Futbol Federasyonu'nun da kendilerini seçmesi için çaba sarf ettiği Can Uzun, geçen günlerde Türkiye Futbol Federasyonu'nun milli takımlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Hamit Altıntop ile bir araya geldi.

A Milli Takımımızın teknik direktörü Vincenzo Montella'nın 22 Mart'ta Macaristan ve 26 Mart'ta ise Avusturya ile özel karşılaşmalar yapacak olan A Milli Takım aday kadrosuna Can Uzun'u çağırmayı planladığı öğrenildi.

Can Uzun daha önce verdiği röportajda "Soykan Başar, babamı arayarak Türk Milli Takımı'nda oynamak isteyip istemediğimi sormuştu, ben de çok sevinmiştim. Hayalim Milli Takım'da forma giymekti. Bu formayı giydiğim için çok gururluyum" ifadelerini kullanmıştı.

18 yaşındaki golcü, Nürnberg formasıyla Bundesliga 2'de çıktığı 22 maçta 14 gol kaydederken 3 golün de asistini yaptı. Can, Türkiye U17 Milli Takımı formasını da 12 kez terlemiş ve bu karşılaşmalarda 7 gol attı.

Aslen Rizeli olan Uzun, Almanya'da dünyaya geldi.1.86 metre boyundaki golcü oyuncu, fiziğiyle dikkat çekiyor.


Haber Kaynağı : 12punto

A Milli Takım aday kadro Almanya Can Uzun Bundesliga Hamit Altıntop Türkiye Futbol Federasyonu Vincenzo Montella

İlgili Haberler