Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Antalyapor'a bir şok daha: Wright'ın bonservis parası kayboldu!

Son zamanlarda yaşadığı mali kriz nedeniyle FIFA'dan süresiz transfer yasağı cezası alan Antalyaspor'a bir şokta Haji Wright transferinde geldi. Sezon başında Coventry City'ye satılan Birleşik Amerikalı santrafordan elde edilen bonservis gelirinin kaybolduğu iddia edildi.

Antalyapor'a bir şok daha: Wright'ın bonservis parası kayboldu!

Yaşanan mali kriz sebebiyle devre arası transfer dönemini yasaklı geçiren Antalyaspor’da finansal sorunlar henüz aşılamadı. Sezon başında transfer rekoru kırılarak Coventry City’ye satılan Haji Wright’ın ödemesiyle ilgili olarak dikkat çekecek bir yazı kaleme alındı.

Türkiye Spor Yazarları Derneği Antalya Şube Başkanı Şifa Çiçek’in Akdeniz Manşet gazetesindeki yazısı şu şekilde:

“Son olarak bir bilgiyi daha sizinle paylaşmak istiyorum. Bilindiği üzere Şubat ayında Haji Wright’ten dolayı Antalyaspor’a yaklaşık 1 milyon 500 bin Euro bir para geldi. Bu paralar bir anda kayboldu! Yöneticiler şok oldu! Paranın nereye gittiğini araştırdılar. Paranın Antalyaspor yönetimini oluşturan, kulübe milyonlarca Euro bağış yapacağı belirtilen Ayos Holding’in sahibi Osman Şirin’e gittiği iddia edildi.

Yaşanan bu krizden sonra yönetim içerisinde de sesler yükseldi. “Ayos Holding Antalyaspor’a söz verdiği bağışı yaptı mı? Ne kadar para koydu ve Haji Wright’tan gelen parayı neden geri aldı” soruları soruldu.

Bazı yöneticilerin ayrıca Ayos Holding temsilcisi Başkan Sinan Boztepe’nin “8.5 milyon Euro ödeme yaptık” ifadesinin detaylarının paylaşılmasını istedi.

 


Haber Kaynağı : 12punto

Antalyaspor akdeniz Haji Wright