Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Antalyaspor Başkanı'ndan Alex'in sözleşmesiyle ilgili dikkat çeken açıklama!

12 yıl sonra Türkiye'ye teknik direktör olarak dönen Alex de Souza, Antalyaspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Basın toplantısında açıklama yapan Alex, teknik ekibinde yer alacak isimleri açıkladı. Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe ise, Alex'in sözleşmesiyle ilgili "Alex'in sözleşmesinde güzel maddeler var, inşallah Avrupa'da oynarız" ifadelerini kullandı.

Antalyaspor Başkanı'ndan Alex'in sözleşmesiyle ilgili dikkat çeken açıklama!

Süper Lig ekibi Antalyaspor'da Alex de Souza dönemi resmen başladı.

Antalyaspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Alex, basın toplantıısında açıklamalarda bulundu.

Alex de Souza'nın imza törenindeki açıklamaları şöyle:

"Herkesin önünde bir kez daha Antalyaspor başkanına ve yönetime teşekkür ediyorum.

Bana burada çok iyi şeyler hissettirdiler. Çok mutlu olduğum bu ülkeye gelmemde vesile oldukları için başkanıma ve yöneticilerime teşekkür ederim.

Aynı şekilde geldiğim günden beri beni burada evimde gibi hissettiren Antalya halkına da teşekkür ediyorum. Burada takıma iyi bir enerji vermek istiyorum.

Buraya gelmeden önce de Antalyaspor'a en iyi şekilde hizmet etmek, en iyi şekilde hazırlandığımı da kamuoyuna bildirmek isterim.

2 yıllık kontratımızın olduğu sürede Antalyaspor ile başarılı bir dönem geçirmek istiyoruz. Statta taraftarlarımızı görmek ve onları mutlu etmek istiyoruz. Bu yüzden de çok heyecanlı olduğumu belirtebilirim.

TRANSFER CEVABI

Geldiğimden beri takımı daha derinden inceleme fırsatı buldum ve daha fazla bilgi sahibi oldum diyebilirim. Mücadeleci ve taraftara seyir zevki veren bir Antalyaspor yaratmak istiyoruz. Doğru bütçeyle doğru takımı kuracağız.

Avrupa'da transfer dönemi açılacak. Bazı oyuncuların Antalya'ya gelmesi doğal olabilir. Basında çok fazla isimler duyabiliriz. Yönetim bu anlamda aksiyonları alacaktır. Brezilya'daki haberlere sizden daha önce ulaşıyorum doğal olarak. Daha ben oradayken Antalyaspor'a benim yönlendirmem doğrultusunda transfer olacağı söyleniyordu. Maalesef bu tip haberler oluyor.

TEKNİK EKİP

Semih Şentürk bizim hoca ekibimizde olmayacak. Ben Brezilya'dan 2 yardımcı antrenör getireceğim. Ayrıca Mehmet Aurelio da teknik ekibimizde olacak.

OYNATACAĞI SİSTEME DAİR

Rakibiyle çok ciddi mücadelelere girebilen, dengeli, taraftarları stada koşarak getirecek bir takım yaratmak istiyorum. Sistemle konuşmak için henüz erken. Kafamda tabii ki bir şeyler var. Taraftarların izlemekten keyif aldığı bir Antalyaspor'u hayal ediyorum.

"ANTALYASPOR'DA OYNAMAK İSTEYEN OYUNCULARLA BİRLİKTE OLMAK İSTİYORUZ"

Bizim asıl odağımız güçlü ve mücadeleci bir takım oluşturmak. Takımda belli departmanlarımızın ortak düşündüğü isimler var, bunlar üzerinde konuşuyoruz. Burada en önemli etmen takımın finansal dengesini bozmamak. Antalyaspor'da oynamak isteyen oyuncularla birlikte olmak istiyoruz.

Bazen güçlü isimlerle kontrat imzalarsınız ama onlardan istediğinizi alamazsınız, bazen de ismi olmayan futbolculardan beklentinizin üstünde verim alırsınız. Biz de Türkiye'ye gelmek isteyen, Antalyaspor'da oynama arzusu olan futbolcuları istiyoruz.

"ZICO, PEREIRA VE LAZARONI İLE KONUŞTUM"

Zico ile konuştum, Pereira ve Lazaroni ile de konuştum. Her zaman onların fikirlerine değer verdim. Türkiye'de çalışan teknik direktörlere de danıştım.

Buradan üzgün ayrıldım ama buradan giderken insanların bana yaşattıkları bir yandan beni mutlu etti. Buradan teklif gelince tabii ki multu oldum. Türk halkına da bana bugüne kadar yaşattıkları için teşekkür ediyorum."

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe'nin açıklamaları şöyle:

"Alex hocamızla 2 yıllık sözleşme imzalıyoruz. Geldiği günden beri Alex hocamız ile toplantı halindeyiz. Şimdiden Futbol mühendisliğine başladık. Gelecek ve gidecekler... Hocamızın ve scout ekibimizin önerdiği oyuncular... Bunların hepsine başladık. Bu toplantılar devam edecek. Antalyaspor'un bütçesini zorlamayacak, en seçkin kadroyu hazırlamaya çalışacağız.

"ALEX'İN SÖZLEŞMESİNDE GÜZEL MADDELER VAR"

Benim hep hedefim olacak. Ben hedefsiz yola çıkmıyorum. Bu süreçten sonra benim yine hedefim var. 2 yıllık bir planlama yapıyoruz.

Hedefimiz şu değil net söyleyeyim, bunu 9 ayda tecrübe ettim; ligde kalmak için oynamayacağız. Ligde kalmak için sıradan takım kurarsın. Antalyaspor'un hedefi olmadığı müddetçe başarı sağlayamaz. İlk 4'ü iddia ettik, aksilikler yaşadık. 5 aylık dönemimde 5 yıllık olay yaşadık. Birkaç oyuncu kaybettik biliyorsunuz. Geçtiğimiz senelere bakarsak bununla övünmüyorum ama son haftalarda kümede kalma stresi yaşamadık. İyi bir yerde bitirdik geçen seneye göre ama bundan memnun değilim. Çıta yine yüksek olacak. Biz bu görevi layıkıyla teslim ettikten sonra bizden sonra gelen arkadaşlar çıtayı hep yüksek tutacak. Alex'in sözleşmesinde güzel maddeler var, inşallah Avrupa'da oynarız."


Haber Kaynağı : 12punto

Alex De Souza Antalyaspor Sinan Boztepe