Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Antalyaspor'dan Jehezkel açıklaması

Antalyaspor Kulübü Başkanı Sinan Boztepe, Süper Lig'de son 4 maçta galibiyet alamayan takımları hakkında konuştu. Galatasaray ile oynayacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Antalyaspor'dan Jehezkel açıklaması

Süper Lig'de son 4 maçında galibiyet elde edemeyen Antalyaspor'un kulüp başkanı Sinan Boztepe, Galatasaray maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Pazartesi günü deplasmanda karşılaşacakları Galatasaray'a umutlarını ve inançlarını sahalarında puan kaybettirmek olduğunu belirten Boztepe, "Son haftalarda kötü gidişimiz var. Ancak diğer takımların da puan kaybetmesiyle sıralamada hemen hemen aynı yerdeyiz. Hedeflerimizde bir sapma yok. Kötü gidişi düzelteceğimize inancım tam" dedi.

Boztepe, daha önce hedeflerinin hep 3'üncülük olduğunu belirtti ve ligdeki değişken tabloya değindi. "Anadolu takımlarının ve şampiyonluk yarışındaki takımların performansları değişkenlik gösteriyor. Biz hala iddiamızı sürdürüyoruz. Üçüncülük, dördüncülük, beşincilik bunlar zor süreçler değil" şeklinde konuştu.

Galatasaray maçından puan ya da puanlar alacaklarına dikkat çeken Boztepe, "Umudumuz ve inancımız Galatasaray'a kendi sahasında puan kaybettirmek. Allah nasip ederse inşallah Galatasaray'dan puanla döneceğiz. Hedefimiz oradan puan ya da puanlarla dönmek" ifadelerini kullandı.

Ara transfer döneminde transfer engelinin kaldırılmamasının hatalı olduğunu belirten Boztepe, "Bu benim şimdiye kadarki başkanlık dönemimde yaptığım en büyük hataydı. Süreç bu şekilde. Kulübümüzün geleceğini düşünüyoruz. Herkes temkinli olsun, istikrarlı olsun. Bundan sonraki süreç daha keyifli olacak" şeklinde konuştu.

JEHEZKEL SÖZLERİ

Trabzonspor maçında attığı gol sonrası tepki çeken ve Türkiye'den gönderilen İsrailli oyuncu Sagiv Jehezkel ile ilgili konunun TFF ve hukukçularda olduğunu belirten Boztepe, "Jehezkel konusu şu anda tamamen TFF ve hukuk sürecinde. Biz de yakinen takip ediyoruz. Amacımız Antalyaspor'un en zarar görmeden çıkması" şeklinde konuştu.


Haber Kaynağı : 12punto

Antalyaspor Sagiv Jehezkel Süper Lig