Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Antalyaspor'dan Wright transferi iddialarına yönelik ses yok!

Geçtiğimiz günlerde TSYD Antalya Şube Başkanı Şifa Çiçek, Akdeniz Manşet gazetesine yazdığı yazıda Haji Wright transferinden dolayı Antalyaspor'a 1 milyon 500 bin euro'luk bir para geldiğinin fakat bu paranın kaybolduğunu iddia etmişti. İddiaların gerçekliğine dair Antalyaspor yönetimi ile iletişime geçen 12punto ekibi konuya dair bilgi alamadı.

Antalyaspor'dan Wright transferi iddialarına yönelik ses yok!

SELÇUK AHMET ÇELİK- 12punto.com.tr

Geçtiğimiz gün FIFA'dan süresiz transfer yasağı cezası alan Antalyaspor'un bir şoku da Haji Wright transferinde yaşadığı iddia edilmişti. 

Türkiye Spor Yazarları Derneği Antalya Şube Başkanı Şifa Çiçek’in Akdeniz Manşet gazetesindeki yazısında, Şubat ayında Haji Wright’ten dolayı Antalyaspor’a yaklaşık 1 milyon 500 bin Euro bir para geldiğini fakat bu paranın ortadan kaybolduğunu iddia etti. Çiçek, yazısının devamında bu paranın Antalyaspor yönetimini oluşturan, kulübe milyonlarca Euro bağış yapacağı belirtilen Ayos Holding’in sahibi Osman Şirin’e gittiğini iddia etmişti. Ortaya atılan bu iddiaların gerçek olup olmadığını öğrenmek için Antalyaspor’la iletişim geçmeye çalıştı.

12punto ilk olarak Antalyaspor Kulübünün Medya Sorumlusu Murat Özgen'e ulaştı. Özgen, kendisinin kulüpte medya sorumlusu olduğunu ve bu konuda açıklama yapmayacağını, yönetime sorulması gerektiğini ifade etti. Bu görüşmenin ardından 12 punto, kulübün resmi telefon numarasından kulübü aradıı. Bu görüşmede telefona cevap veren  personel, tekrardan Antalyaspor medya sorumlusu Murat Özgen'i hatta bağladı. Bu personel, aynı zamanda yönetimden kimsenin numarasını veremeyeceğini, bunun yasak olduğunu iletti..

Son olarak Kulübün medya sorumlusu Murat Özgen ile bu kez WhatsApp üzerinden iletişime geçildi. Murat Özgen, kendisinin medya sorumlusu olduğunu ve bu konuda açıklama yapamayacağını tekrarlayarak görüşmeyi sonlandırdı.



Haber Kaynağı : Selçuk Çelik

Antalyaspor 12 Punto Haji Wright