Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Arda Güler etkileşimleri zirveye taşıdı!

LaLiga Türkiye Temsilcisi Mete Türkmenoğlu, İspanyol devi Real Madrid'in sosyal medya paylaşımlarında Arda Güler odaklı ilerlediğini söyledi. Türkmenoğlu, "Bellingham, Vinicius Jr. gibi yıldızlar varken Arda Güler paylaşımları geliyor" ifadelerini kullandı.

Arda Güler etkileşimleri zirveye taşıdı!

Sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, İspanyol devinin sosyal medya paylaşımlarında da ön plana çıkıyor.

Konuyla ilgili konuşan LaLiga Türkiye Temsilcisi Mete Türkmenoğlu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"LALİGA'NIN TÜRKİYE'DE BÜYÜMESİ ARDA GÜLER ÜZERİNDEN BAŞLIYOR"

Real Madrid forması giyen milli futbolcu Arda Güler'in LaLiga Türkiye hesaplarının büyümesinde önemli bir rol oynadığını dile getiren Türkmenoğlu, şöyle devam etti:

"Arda Güler sahada özel bir şey yaptığında hemen etkisini görüyoruz. Türkiye'ye özel konuşursak, X (Twitter) hesabımızın hemen büyüdüğünü söyleyebiliriz. Real Madrid bile paylaşımlarında Arda Güler odaklı ilerliyor. Bellingham, Vinicius Jr. gibi yıldızlar varken Arda Güler paylaşımları geliyor. Benim şahsi fikrim daha fazla süre almasını umuyorum. Hem taraftar olarak hem futbolun güzelliği hem de işim için bunu istiyorum. LaLiga'nın Türkiye'de büyümesi Arda Güler üzerinden başlıyor. Tabii ki uzun yıllar birkaç Türk oyuncu oldu. Kış transfer döneminde Enes Ünal gitti. Cenk Özkacar da Valencia'da güzel işler çıkarıyor ama etkileşim anlamında Arda Güler büyük bir lokomotif."


Haber Kaynağı : AA

Mete Türkmenoğlu Arda Güler LaLiga