Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Astrolog Meral Güven’den Fenerbahçe taraftarını kızdıracak açıklama! 'Beter olun!'

Son 3 yılın şampiyonlarını doğru tahmin ettiğini söyleyen ve bu sezon ısrarla Fenerbahçe’nin şampiyon olacağını vurgulayan astrolog Meral Güven, Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Güven, Fenerbahçe taraftarına “Beter olun” dedi.

Astrolog Meral Güven’den Fenerbahçe taraftarını kızdıracak açıklama! 'Beter olun!'

Süper Lig’de Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki nefes kesen şampiyonluk yarışında gülen taraf Sarı-Kırmızılılar oldu.

Galatasaray 102 puanla 24. şampiyonluğuna ulaşırken, Fenerbahçe ise sezonu 99 puanla ikinci sırada tamamladı.

Bu sezon Süper Lig’de astrolog tahminleri de damga vurdu. Özellikle, son 3 sezonun şampiyonunu doğru tahmin ettiğini söyleyen Meral Güven, son ligin son haftalarında gündemden düşmedi.

Güven, Fenerbahçe’nin puan kaybettiği Konyaspor deplasmanını ardından yaptığı açıklamada “Gerçekten çok anlamsız ve absürt ama hala daha kartlarım Fenerbahçe bir mucize ile şampiyon olacak diyor, bir mucizeyi gerçekleştirecek Fenerbahçe.” İfadelerini kullanmıştı.

Galatasaray’ın şampiyonluğa ulaşmasının ardından Meral Güven sosyal medyada yeniden gündem oldu.

MERAL GÜVEN'DEN İLK AÇIKLAMA: BETER OLUN

Kendisine ait Instagram hesabından açıklama yapan Güven, “Geçen yıl ölmüş çocuğuma küfür edip beni tehdit ediyorsunuz ve adamın böyle işte hevesini kursağında bırakılar. Oh canıma değsin beter olun” ifadelerini kullandı.

Güven’in paylaşımı şöyle;

“Yüce Mevlama şükürler olsun ki hevesinizi kursağınızda bıraktı. Geçen yıl ölmüş çocuğuma küfür edip beni tehdit ediyorsunuz ve adamın böyle işte hevesini kursağında bırakılar. Oh canıma değsin beter olun. Allah’a ortak koşmak neymiş gördünüz mü? Oh Rabbim sana şükürler olsun dualarımı kabul ettin. Yarabbim çok şükür.

Beni Allah gibi gördünüz ya alın bakalım sonuca beter olun öyle küfür edilmez böyle hevesinizi kursağınızda bırakırlar.

Ben size gidin de beni maşnşet mi yapın dedim? Ben Allah’la sümme haşa pazarlığım mı var dedim siz kimsiniz ya kendi kendinize beni manşet ettiniz şimdi de tehdit hakaret küfür yürüyün gidin Allah’a ortak koşan insanlar her zaman eksiklerdir ve eksik kalmaya mahkumladır. Yüce Mevlam ne eyler güzel eyler şükürler olsun. Rabbime amin ölmüş çocuğuma küfürlerin hesabını çok şükür sordu. Sıra mutlaka Galatasaray taraftarına da gelecek. Hadi bakalım.”



Haber Kaynağı : 12punto

Fenerbahçe Galatasaray Astrolog Meral Güven Meral Güven