Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Aziz Yıldırım'dan Acun Ilıcalı'ya: 'Gerizekalı...'

Fenerbahçe Başkan adayı Aziz Yıldırım, mevcut başkan Ali Koç’un yeni yönetim listesinde bulunan Acun Ilıcalı hakkında sert açıklamalarda bulundu. “Gerizekalı Acun” diyen Yıldırım, "Acun çok kaşınmasın, hakkındaki belgeleri açıklarım" dedi.

Aziz Yıldırım'dan Acun Ilıcalı'ya: 'Gerizekalı...'

Fenerbahçe Başkan adayı Aziz Yıldırım, Bursa’da genel kurul üyeleriyle bir araya geldi.

Burada üyelere konuşma yapan Aziz Yıldırım’ın hedefinde, Ali Koç’un yönetim listesinde yer alan Acun Ilıcalı vardı.

"ACUN KAŞINIYOR, KAŞINMASIN"

Acun Ilıcalı'nın kendisi hakkındaki sözlerinin sorulması üzerine sert tepki veren Yıldırım, "Acun, kaşınıyor. Kaşınmasın. Çıkmış bu gece bir televizyon programında benim hakkımda konuşuyor. Mourinho ile Londra'da görüşmüşüm. Yanlış biliyor, Londra'da değil Roma'da görüştüm. Geri zekalı Acun. 2016 ya da 2017 yılında basketbol takımımız Beşiktaş'ı yenerek şampiyon olmuştu. O şampiyonluk eğlencesinde Acun da vardı. İki tane Dominik varmış. İşte bu Dominik'te Fetöcülere pasaport ve oturma izni veriyormuş dediler. Kendisiyle konuştum ve yapma dedim. Yapmıyorum, etmiyorum dedi ama yapıyormuş. Öğrendik sonradan. Ayrıca Acun'un oraya kalkan özel uçakları da takip etsinler başka bir şey demiyorum. Adnan Oktar'a sadece 1 sene gittim diyor ama 9 sene gitmiş. Hakkında yazılan 3 bin 500 sayfalık fezlekeyi okudum" ifadelerini kullandı.


"BEN BAŞKAN DEĞİL LİDERİM"

Yıldırım, bir soru üzerine kendisinin sadece bir başkan olmadığını belirterek, "Ben Başkan değilim, liderim. Herkes başkan olur ama lider olamaz. 2012 yılında "Ne şikesi memleket elden gidiyor" dediğini hatırlatan Yıldırım, "Şimdi ise Fenerbahçe elden gidiyor diyorum" dedi.

Acun Ilıcalı'nın Ankara ile iletişimi sağlayacağım yönündeki açıklamalarına da tepki gösteren Aziz Yıldırım, "Acun, Cumhurbaşkanından yetki almış gibi her şeye garanti veriyor. O işleri ben hallederim diyor. Listelerine bakıyoruz hükümete yakın isimler var. Fetö'ye yakın isimler var. Devletle kavga edilmez ama siyaset ile de işimiz olmaz" ifadelerini kullandı. Aziz Yıldırım, göreve seçilmesi halinde Mourinho ile çalışacaklarını söyledi.


Haber Kaynağı : 12punto

Acun Ilıcalı Ali Koç Adnan Oktar Aziz Yıldırım Fenerbahçe