Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Aziz Yıldırım'dan Ertuğrul Karanlık sözleri: Kovdum, geri getirdiler

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, sarı laciverti ekibin kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık ile ilgili açıklamalar yaptı. Yıldırım, seçimi kazanmaları halinde sağlık heyetiyle yollarını ayıracaklarını ifade etti.

Aziz Yıldırım'dan Ertuğrul Karanlık sözleri: Kovdum, geri getirdiler

Fenerbahçe'de mevcut başkan Ali Koç'un ardından adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım'dan kulübün sağlık ekibi hakkında açıklama geldi. 

Fenerbahçe'de sezon başından beri en çok tartışılan isimlerden biri olan kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık ile ilgili konuşan Yıldırım; ''Sağlık heyeti gidecek. Adamı kovdum, Beşiktaş’a gitti, geri getirdiler'' ifadelerini kullandı.

ÇOK TARTIŞILDI

Sezon başında takımın sağlık heyetininin başına getirilen Ertuğrul Karanlık, özellikle sosyal medyadaki Fenerbahçe taraftarları tarafından sıkça eleştiriliyordu. Sezon başından beri çok ciddi sakatlık problemleriyle boğuşan Fenerbahçe'de bunun sorumlusunun Ertuğrul Karanlık'ın uyguladığı yanlış tedaviler olduğu iddia edilmişti

ERTUĞRUL KARANLIK'IN KARİYERİ

2009/10 sezonunda Fenerbahçe'de kulüp doktoru olarak göreve başlayan Karanlık 2011/12 sezonunda takımdan ayrılmıştı. Yaşanan bu ayrılığın ardından Karanlık'ın bir sonraki durağı Beşiktaş oldu.

2013/14 sezonunda Beşiktaş'ta kulüp doktorluğu görevi üstlenen Karanlık 2014/15 döneminde Beşiktaş ile yolları ayırdı.

Sırasıyla BAE, Al-Jazira kulüplerinde kulüp doktorluğu görevini yürüten Karanlık, 2023/24 sezonunda Fenerbahçe'ye geri dönmüştü.


Haber Kaynağı : 12punto

Ali Koç Aziz Yıldırım Ertuğrul Karanlık