Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Babel eski takımı hakkında konuştu: Bilerek oynatılmadım!

Son olarak 1. Lig takımlarından Eyüpspor forması giyen ve şu an boşta olan Ryan Babel, eski kulübü ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ryan Babel eski kulübünde bilerek oynatılmadığını söyledi.

Babel eski takımı hakkında konuştu: Bilerek oynatılmadım!

1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'dan ayrılan ve şu an serbest statüde olan Ryan Babel, Hollanda basınına flaş açıklamalarda bulundu.

Fanatik'te yer alan habere göre; hayatına İstanbul'da devam eden 37 yaşındaki oyuncu, Türkiye'de geçen günleri ve geleceğiyle ilgili konuştu.

İşte Babel'in açıklamaları:

"Futbolu bırakıp bırakmadığımı henüz bilmiyorum. Hala bunu anlamaya çalışıyorum. Şu an bir takımım yok ve boş zamanlarımın tadını çıkarıyorum. Futbolu hala çok seviyorum ve biraz da sorun bu."

Ryan Babel, Eyüpspor'dan ayrılış hikayesi hakkında da konuşurken, bilerek oynatılmadığını savundu.

37 yaşındaki Hollandalı futbolcu, "Deplasman maçlarından üç gün önce yolculuk yapardık. Yarım haftadan fazla evden uzak kalırdınız. Bunu zihinsel olarak zor buluyorum'' dedi.

TAZMİNATI KABUL ETMEDİM

Tazminatı kabul etmediğim için zorluklarla karşılaştım. Sonra bir deplasman maçına gitmek zorunda kaldım ve beni kasıtlı olarak oynatmadılar. 

Bu üç-dört kez yapılırsa psikolojik olarak bitersiniz. Bunun gibi şeyler ve her seferinde evimden uzakta olmayı, ailemden uzun süre uzak kalmayı kabullenmekte zorlanıyorum" şeklinde konuştu.

Açıklamalarına devam eden Babel, "Niyetim İstanbul'da kalmaktı, ancak kışın İstanbul kulüplerinde bana yer yoktu. Ben de başka bir şehire gitmek istemedim" dedi.

HOLLANDA'YA DÖNECEK Mİ?

Babel, Hollanda'ya geri dönüş ihtimaliyle ilgili olarak ise, "Bir yerde hala önemli olabiliyorsanız bu egonuzu okşuyor. Ama şimdilik egomu bir süreliğine park ettim. Göreceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.



Haber Kaynağı : 12punto

1.Lig Eyüpspor Ryan Babel