Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Barış Alper'e Premier Lig kancası: Rekor kırabilir!

Galatasaray'ın hücum oyuncusu Barış Alper Yılmaz Avrupa ekiplerinin radarına girdi. Barış Alper Yılmaz'ın talipleri arasında bulunan Premier Lig ekibi, son yaptığı teklifi yükselterek Galatasaray'ın istediği seviyeye çektiği ifade edildi.

Barış Alper'e Premier Lig kancası: Rekor kırabilir!

2021 yazında Keçiörengücü'nden Galatasaray'a transfer olan Barış Alper Yılmaz, bu sezon gösterdiği performansla ilk 11'in değişilmez isimlerinden biri olmayı başardı. 

UNAİ EMERY İSTİYOR

Performansıyla Avrupa ekiplerinin de dikkatini çeken Barış Alper Yılmaz için Aston Villa'nın el yükselttiği iddia edildi.

Milli futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen Premier Lig ekibi, Galatasaray'a yaptığı 18 milyon euroluk teklifi yükseltti.

Sabah'ta yer alan habere göre Aston Villa, 18 milyon euroluk teklifini Galatasaray'ın istediği 25 milyon euro seviyelerine çektiği iddia edildi. 

Unai Emery'nin teknik direktörlüğünü yaptığı ve bu sezon büyük bir çıkış yakalayan İngiliz ekibi, Barış Alper Yılmaz ile 5 yıllık sözleşme imzalamak istediği belirtildi. 

ARDA TURAN'IN REKORUNU KIRABİLİR 

Transferin gerçekleşmesi durumunda Barış Alper Yılmaz, Galatasaray tarihinin en yüksek bedelli yerli transfer satışı olarak kayıtlara geçecek. Rekor 13 milyon euro ile Arda Turan'a aitti.


Haber Kaynağı : 12punto

Barış Alper Yılmaz Galatasaray Arda Turan Unai Emery Aston Villa