Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Başakşehir, Josef de Souza İle anlaşmaya varıyor!

Süper Lig'in tecrübeli isimlerinden Josef de Souza, Türkiye'ye dönmeye hazırlanıyor. Ocak transfer dönemi için harekete geçen 3-4 Süper Lig kulübü, Brezilyalı futbolcu ile temas kurdu.

Başakşehir, Josef de Souza İle anlaşmaya varıyor!

Ajansspor'dan Salim Manav'ın haberine göre, deneyimli orta saha oyuncusu Josef de Souza, Rams Başakşehir ile prensip anlaşmasına vardıği iddia edildi.

34 yaşındaki futbolcu, daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe formalarıyla Türk futboluna damga vurmuştu. Şimdi ise Çin Halk Cumhuriyeti Süper Lig ekibi Beijing Guoan'dan ayrılarak Türkiye'ye geri dönmeye hazırlandığı belirtildi.

Josef de Souza'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, transfer iddialarını güçlendirdi. "Geri geliyorum" ifadelerini kullanan futbolcu, hayranlarını heyecanlandırdı.

Çin Halk Cumhuriyeti Süper Lig ekibi Beijing Guoan'da 2023 yılında gösterdiği performansla dikkat çeken de Souza, 20 maçta 4 gol atarak takımına önemli katkılarda bulunmuştu. Şimdi Türkiye'de yeni bir başlangıç için Başakşehir ile anlaşma sağlamaya hazırlandığı kaydedildi.


Haber Kaynağı : 12punto

Başakşehir Beşiktaş Fenerbahçe Josef de Souza Süper Lig