Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Başkan açıkladı: Trabzonspor'a Anthony Nwakaeme müjdesi

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, yeni sezon formalarının lansmanında açıklamada bulundu. Doğan, eski oyuncuları Anthony Nwakaeme iddialarını doğrularken futbolcuyla görüştüklerini belirtti.

Başkan açıkladı: Trabzonspor'a Anthony Nwakaeme müjdesi

Trabzonspor, 2024-2025 sezonunun forma lansmanını gerçekleştirdi. Burada açıklamada bulunan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Nwakaeme iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. 

HOCAMIZIN BİR TALEBİ OLDU 

Ertuğrul Doğan yaptığı açıklamada, "Anthony Nwaakeme ile ilgili başkan yardımcımız Nevzat bey bu konuyu görüşüyor. Sayın Abdullah Avcı'nın geri dönüşü için bir talebi oldu" dedi.

Ertuğrul Doğan açıklamasının devamında, "Hocamız ile Tony'nin görüşmesi oldu. Bu görüşmeden sonra Trabzonspor Kulübü, Nevzat Bey ile görüşmelere başladı. Şu anda belli bir aşamaya geldik. Nevzat Bey hem Hac görevini yerine getirirken hem de transferle uğraşıyor. Hac'da olmasından dolayı transferin olumlu sonuçlanacağını düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

ANTHONY NWAKAEME'NİN TRABZONSPOR PERFORMANSI 

2018-19 sezonunun başında İsrail ekibi Hapoel Beer Sheva'dan Trabzonspor'a transfer olan Anthony Nwakaeme, bordo mavili ekipte geçirdiği 4 sezonda 1 lig şampiyonluğu,ve 1 Türkiye Kupası zaferleri kazanmıştı. 

Nijeryalı yıldız futbolcu Karadeniz ekibinde oynadığı 120 lig maçında 41 gol atıp 36 asist üretti. 



Haber Kaynağı : 12punto

Trabzonspor Ertuğrul Doğan Anthony Nwakaeme Hapoel Beer Sheva