Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Batshuayi tarihe geçti: En yüksek gol ortalamalı yabancı!

Kanarya'nın golcusü Batshuayi, sarı-lacivertli formayla 40 maç ve üzeri oynayan yabancı futbolcular arasında maç başına 0.58 gol ortalamasıyla zirveye yerleşti. Bu başarıyla kulüp tarihinde hiçbir yabancı golcünün ulaşamadığı bir istatistiğe imza attı.

Batshuayi tarihe geçti: En yüksek gol ortalamalı yabancı!

Fenerbahçe'nin önemli isimlerinden Michy Batshuayi, sarı-lacivertli formayla oynadığı 40 maç ve üzeri maçlarda gösterdiği performansla kulüp tarihine adını altın harflerle yazdırdı.

Belçikalı yıldız, maç başına 0.58 gol ortalamasıyla kulüp tarihindeki 40 maç ve üzeri oynayan yabancı futbolcular arasında en yüksek gol ortalamasına sahip oldu.

Michy Batshuayi, Fenerbahçe'nin lider isimlerinden biri olarak görev aldığı maçlarda etkili bir performans sergiliyor. Bu başarısıyla kulüp tarihinde hiçbir yabancı golcünün ulaşamadığı bir istatistiği elde etti.

Fenerbahçe formasıyla 40 maç ve üstünde forma giyen yabancı futbolcular arasında 0.58 gol ortalamasıyla öne çıkan Michy Batshuayi, önemli bir rekora imza atmış oldu. Fenerbahçe'de maç başına gol ortalaması en yüksek isim ise 0.89 ile Tanju Çolak olarak kaydedilirken, 0.62'lik ortalamasıyla Aykut Kocaman ise bu sıralamada ikinci sırada yer alıyor.



Haber Kaynağı : 12punto

Aykut Kocaman Fenerbahçe Michy Batshuayi