Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Beşiktaş cephesinden Jose Mourinho açıklaması!

Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel, Jose Mourinho ile görüştüklerini ve Portekizli çalıştırıcı siyah beyazlılara yeşil ışık yaktığını söyledi.

Beşiktaş cephesinden Jose Mourinho açıklaması!

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Jose Mourinho ile görüşmeye başladı.

Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel, Portekizli çalıştırıcı ile 1 ay önce yüzyüze görüştüklerini söyledi. Mourinho görüşmenin ardından Beşiktaş'a yeşil ışık yaktı.

Hüseyin Yücel önümüzdeki günlerde Jose Mourinho ile yeniden bir araya gelecek.

HÜSEYİN YÜCEL'İN MOURİNHO AÇIKLAMASI

"Yaklaşık 1 ay önce İstanbul'da, Jose Mourinho ile görüştüm. Kendisini Beşiktaş'ta görmek istediğimi söyledim. Beşiktaş'ın kimyasına uygun olduğunu dile getirdim. Jose Mourinho, teklif sonrası bir değerlendirme yapacağını, Beşiktaş'ı takip edeceğini ve geri dönüş yapacağını dile getirdi. Mourinho, bir süre sonra geri dönüş yaptı ve gelmeyi kabul etti. Önümüzdeki hafta İtalya'da yeniden görüşme yapacağım. Beşiktaş'ta çalışmak istediğini söyledi. Beşiktaş olarak Mourinho'nun ekonomik anlamdaki beklentilerini karşıladık. Sponsorluklar özelinde çalışmamız var. Rakamları karşılamaya hazırız. Yönetim kurulu içerisinde Mourinho konusunu değerlendireceğiz. Önümüzdeki hafta İtalya'da son bir görüşme gerçekleştireceğiz."



Haber Kaynağı : 12punto

Hüseyin Yücel Beşiktaş Jose Mourinho