Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Beşiktaş, yeni teknik direktörü Fernando Santos yönetiminde ilk maçına çıkıyor

Beşiktaş-Fatih Karagümrük maçı, Süper Lig'in 20. haftasında oynanacak. Maç, Tüpraş Stadı'nda gerçekleşecek ve saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Beşiktaş, yeni teknik direktörü Fernando Santos yönetiminde ilk maçına çıkıyor

Süper Lig'in 20. haftasındaki Beşiktaş-Fatih Karagümrük karşılaşması bugün Tüpraş Stadı'nda oynanacak. Mücadele saat 19.00'da başlayacak ve beIN Sports'tan yayınlanacak.

Beşiktaş'ın başkanı Hasan Arat tarafından atanan Portekizli teknik direktör Fernando Santos, bugün ilk kez siyah-beyazlı takımın başında sahaya çıkacak.

Tüpraş Stadı'nda Beşiktaş taraftarlarına tanıtılacak olan Santos, bu sezon içinde Şenol Güneş, Burak Yılmaz, Rıza Çalımbay ve Serdar Topraktepe'den sonra kulübede görev alan 5. teknik direktör olacak.

Aynı zamanda ara transfer döneminde kadroya dahil edilen Jonas Svensson da, teknik direktör Santos tarafından görev verilmesi halinde ilk kez Beşiktaş formasıyla sahaya çıkacak. Bu değişikliklerle Beşiktaş, teknik direktörlük ve oyuncu kadrosunda yeniliklere gitmeyi planlıyor.

BEŞİKTAŞ'TA 5 EKSİK

Alex-Oxlade Chamberlain sezonu kapattığı için kadroda yer alamayacak.

Omar Colley ve Daniel Amartey, Afrika Uluslar Kupası nedeniyle milli takım kamplarında bulundukları için kadroda yer alamayacaklar.

Vincent Aboubakar, kadro dışı bırakılarak ülkesinin milli takımına çağrıldığı için kadroda yer alamayacak.

Valentin Rosier'in durumu henüz netlik kazanmadı.

Sarı kart cezası nedeniyle Çaykur Rizespor deplasmanında görev yapamayan Salih Uçan, cezasını tamamladı. Tecrübeli oyuncu, teknik direktör Santos'un forma vermesi halinde bugünkü karşılaşmada görev yapacak.

MUHTEMEL 11

Beşiktaş: Mert, Svensson, Tayyip, Zaynutdinov, Umut, Salih; Rashica, Hadziahmetovic, Gedson, Semih, Cenk.

Fatih Karagümrük: Emre, Biraschi, Salih Dursun, Dresevic, Levent, Rohden, Paoletti, Eysseric, Güven Yalçın, Can Keleş, Lasagna.


Haber Kaynağı : 12punto

Ara transfer dönemi Fernando Santos Fatih Karagümrük Beşiktaş