Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Beşiktaş'ın sakatlık kabusu bitmiyor

Beşiktaş, Fenerbahçe derbisinde de sakatlık kabusunu yaşadı. Siyah-beyazlıların orta sahadaki en etkili isimlerinden Gedson Fernandes ile sol bekte Umut Meraş ilk yarıda sakatlanarak karşılaşmayı tamamlayamadılar.

Beşiktaş'ın sakatlık kabusu bitmiyor

Süper Lig'de zirve yarışına tutunmaya çalışan Beşiktaş, sakatlıklar nedeniyle büyük problem yaşıyor.

Beşiktaş'ta sezon başından beri devam eden sakatlık sorunu, Fenerbahçe derbisinde yeni oyuncuların sakatlanmasıyla bir kez daha gündeme geldi. 

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, teknik direktör Rıza Çalımbay, takımın başındaki süreçte sık sık sakatlık yaşanmasını eski kondisyonerlere bağlamış ve derbi öncesinde sakat oyuncuların yakında döneceğini belirtmişti. Ancak Fenerbahçe derbisinde orta sahadaki Gedson Fernandes ve sol bekte görev yapan Umut Meraş'ın sakatlanması, teknik direktörü bir kez daha sıkıntıya soktuğu kaydedildi.

Gedson Fernandes ve Umut Meraş'ın durumu, yapılacak detaylı kontrollerin ardından netlik kazanacak. Bu sezon Beşiktaş'ta 20 farklı oyuncunun toplamda 41 kez sakatlık yaşadığı belirtiliyor. Masuaku, Rosier, Rashica, Colley ve Yakup Arda gibi oyuncuların da sakatlıklarının devam ettiği bildirildi.


Haber Kaynağı : 12punto

Beşiktaş Fenerbahçe Rıza Çalımbay