Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
38,2634
Dolar
Arrow
34,1520
İngiliz Sterlini
Arrow
45,9557
Altın
Arrow
2934,0000
BIST
Arrow
9.777

Beşiktaş'ın Zdjelar teklifine ret!

Beşiktaş'ın ikinci yarı hazırlıkları sırasında Antalya'da kamp yapan CSKA Moskova'nın Sırp orta saha oyuncusu Sasa Zdjelar'ı transfer etme isteği gündeme geldi.

Beşiktaş'ın Zdjelar teklifine ret!

Beşiktaş'ın ikinci yarı hazırlıkları kapsamında Antalya'da kampta bulunan CSKA Moskova'nın Sırp orta saha oyuncusu Sasa Zdjelar'ı transfer etmek istediği öne sürüldü. Rus basını, Beşiktaş'ın Zdjelar için yaptığı kiralama teklifine CSKA'dan olumsuz yanıt geldiğini belirtti.

Amir Hadziahmetovic'in sezonu kapatması sonrasında ön libero transferi için çaba sarf eden Beşiktaş'ın, CSKA Moskova'da forma giyen Sırp futbolcu Sasa Zdjelar'ı düşündüğü iddia edilidi.

RT'nin haberine göre; siyah beyazlılar, Zdjelar için kiralama teklifi yapmış ancak CSKA, 28 yaşındaki oyuncunun kiralık olarak ayrılmasına izin verme niyetinde olmadığını açıkladı.

Zdjelar, şu anda CSKA Moskova ile Antalya - Belek'te kampta bulunmakta ve Rusya Premier Ligi'nin ikinci yarısına hazırlanıyor. Bu sezon 21 maçta 1836 dakika sahada kalan Sırp ön libero, takımına skor katkısı sağlayamadı.


Haber Kaynağı : 12punto

Sasa Zdjelar Amir Hadziahmetovic Beşiktaş CSKA Moskova