Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Beşiktaş’ta 2 yıldız sakatlandı!

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Ankaragücü ile oynanan maçın ardından Rachid Ghezzal ile Milot Rashica'nın sakatlandığını açıkladı.

Beşiktaş’ta 2 yıldız sakatlandı!

Bu sezon Süper Lig'de şampiyonluk yarışının uzağında kalan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda Ankaragücü'nü 1-0 mağlup ederek adını finale yazdırdı.

Müsabakada Rachid Ghezzal ile Milot Rashica sakatlandı.

Siyah-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Ghezzal'ın sağ uyluk arka adelesinde kas tendon bileşkesinde gerilme ve ödem saptandığı, Rashica'nın ise sol uyluk üst iç adelesinde gerilme ve ödem tespit edildiği belirtildi.

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

"Futbol A Takımımızın MKE Ankaragücü ile oynadığı müsabakada sağ uyluk arka adalesinde ağrı hissettiği için oyuna devam edemeyen futbolcumuz Rachid Ghezzal’ın Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde, sağ uyluk arka adalesinde (semitendinosus) kas tendon bileşkesinde gerilme ve ödem saptanmıştır.

MKE Ankaragücü maçında sol uyluk üst iç kısmında ağrı hisseden oyuncumuz Milot Rashica’nın Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde, sol uyluk üst iç adalesinde (pectineus) gerilme ve ödem saptanmıştır.

Rachid Ghezzal ile Milot Rashica’nın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır."


Haber Kaynağı : 12punto

Beşiktaş Milot Rashica Rachid Ghezzal