Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay dönemi sona erdi: Mert Günok'tan özür diledi, sözleşmesi feshedildi

Beşiktaş, Alanyaspor'a 3-1 mağlup olduktan sonra teknik direktör Rıza Çalımbay ile yollarını ayırdı. Çalımbay, ayrılık sonrası basın toplantısı düzenledi.

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay dönemi sona erdi: Mert Günok'tan özür diledi, sözleşmesi feshedildi

Beşiktaş'ın Süper Lig'deki Alanyaspor maçında 3-1 mağlup olmasının ardından Rıza Çalımbay'ın teknik direktörlük görevine son verildi. Çalımbay'ınBeşiktaş'tan ayrılması ardından basın toplantısı düzenledi

Rıza Çalımbay, ayrılık sonrasında basın toplantısı düzenleyerek olayların perde arkasını anlattı. Çalımbay, özellikle Mert Günok'a yönelik sözleri nedeniyle özür diledi.

MERT GÜNOK'TAN ÖZÜR DİLEDİ

Çalımbay, maç sonrasında Mert Günok ile ilgili yaptığı olumsuz açıklamalar için özür diledi. Sinirli bir şekilde söylediği sözlerin yanlış olduğunu ve Mert Günok'un kariyerli ve karakterli bir kaleci olduğunu vurguladı.

SÖZLEŞME İPTALİ

Çalımbay, Beşiktaş yönetiminin kendisine gönderdiği sözleşmeyi feshetme yazısı nedeniyle ayrıldığını belirtti. Yönetim, sözleşmenin uzatılmasını teklif etmiş ancak Çalımbay, bu teklifi reddetmişti.

ÇEBİ İLE KONUŞMASI

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin kendisini kulübe çağırarak göreve başlaması için teklifte bulunduğunu ve sözleşme süresini konuştuklarını belirtti. Ancak ayrılık sürecinde beklentilerinin karşılanmadığını ifade etti.

ARAT İLE GÖRÜŞME OLMADI

Çalımbay, Beşiktaş Başkan Yardımcısı Hasan Arat ile görüşmediğini ve iletişim kurmadıklarını söyledi. Ayrıca, Arat'ın konuyla ilgili bir açıklama yapmamasından üzüntü duyduğunu ifade etti.

BEŞİKTAŞ'I NELER BEKLİYOR?

Beşiktaş, teknik direktörlük pozisyonu için dördüncü kez yeni bir isim arayışına girecek. Kulüp, Serdar Topraktepe'nin Hatayspor maçında geçici olarak teknik direktörlük yapacağını açıkladı.

YABANCI HOCA

Beşiktaş yönetiminin, derbi mağlubiyetinin ardından Rıza Çalımbay'a olan güvenini kaybettiği ve yabancı bir teknik direktör düşüncesine yöneldiği belirtiliyor.


Haber Kaynağı : 12punto

Ahmet Nur Çebi basın toplantısı Beşiktaş Hasan Arat Rıza Çalımbay