Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Beşiktaş'ta transfer gelişmesi: Masuaku'nun yerine o isim geliyor

Önümüzdeki sezon için transfer çalşmalarını sürdüren Beşiktaş'ın gündemine gelen son isim Kasımpaşa'da forma giyen genç futbolcu Yasin Özcan oldu. Siyah beyazlı ekibin genç futbolcuyla yakından ilgilendiği kaydedildi.

Beşiktaş'ta transfer gelişmesi: Masuaku'nun yerine o isim geliyor

Yeni sezon için transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş'ın Masuaku ile yollarını ayırabileceği ifade edildi. Siyah-beyazlıların, Demokratik Kongolu futbolcunun ayrılması durumunda sol bek pozisyonu için sürpriz bir isme yöneleceği öne sürüldü.

MASUAKU YAKA SİLKTİRDİ

Sabah'ta yer alan habere göre, Beşiktaş sol bek pozisyonunda Masuaku'nun sürekli yaşadığı sakatlıklar sebebiyle Kongolu futbolcuyla yollarını ayırmayı planlıyor.

BEŞİKTAŞ, YASİN ÖZCAN'I LİSTEYE ALDI

Masuaku'nun ayrılık ihtimaline karşı Beşiktaş bu mevki için çalışmalara başladı. Siyah-beyazlıların, Kasımpaşa'nın 17 yaşındaki futbolcusu Yasin Özcan'ı listesine aldığı belirtildi. Hem stoper hem sol bek oynayabilen genç futbolcunun güncel piyasa değeri 4.5 milyon euro olarak gösteriliyor.

YASİN ÖZCAN'IN KARNESİ

Yasin Özcan bu sezon Kasımpaşa formasıyla 34 maça çıktı. 17 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 1.334 dakika süre alırken 2 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.



Haber Kaynağı : 12punto

Beşiktaş Süper Lig Kasımpaşa Arthur Masuaku