Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Bülent Uygun’dan Galatasaray’a tartışma yaratacak gönderme: Penaltımsı mı?

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, 1-1 sona eren Galatasaray maçının ardından düzenlediği basın toplantısında Sarı-Kırmızılı camiaya gönderme yaptı.

Bülent Uygun’dan Galatasaray’a tartışma yaratacak gönderme: Penaltımsı mı?

Galatasaray, Süper Lig’in 16. hafta erteleme maçında Sivasspor’a konuk oldu. Kritik müsabaka 1-1 sona ererken, Galatasaray lider Fenerbahçe’nin 2 puan gerisine düştü.

"MAÇTAN ÖNCE AYRILMAK İSTEYEN OYUNCULARIMIZ OLDU"

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, basın toplantısında maçı değerlendirdi.

Galatasaray’ı analiz ettiklerini söyleyen Uygun, "Rakibi analiz ettik. Onu düşünerek, hiç oynamadıkları bir sistemi çocuklara anlattım ve onlar da çok iyi yerine getirdi. Takımsal anlamda bazı probelmelerimiz oldu. Bazı oyuncularımız takımdan ayrılmak istedi. Bu kadar kaosu bir arada görmedim” diye konuştu.

"1 PUAN İÇİN MUTLUYUZ"

"Maçtan bir puanla ayrılmış olsak da 3 puanla ayrılabilecek pozisyonlar da bulduk” diyen Uygun, “Çok eksiğimiz olmasına rağmen bir puan aldığımuz için mutluyuz” ifadelerini kullandı.

"PENALTIMSI MI?"

Basın toplantısında Galatasaray'ın 3 pozisyonda penaltı itirazında bulunduğunun hatırlatılması üzerine Bülen Uygun "3 penaltı mı? Ne zaman? Penaltımsı mı?" diyerek yanıt verdi.

NE OLMUŞTU?

Süper Lig'de geçen sezonun 16. haftasında Sivasspor ile Galatasaray arasında oynanan ve 2-1 sarı kırmızılıların yendiği müsabakada görev alan hakem Erkan Özdamar, Sivas'ın attığı gole "Ofsaytımsı" diyen VAR hakemi Özgüç Türkalp'e uymuş ve golü iptal etmişti.


Haber Kaynağı : 12punto

Bülent Uygun Fenerbahçe Galatasaray Sivasspor Penaltımsı