Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Bülent Uygun'dan Rey Manaj'la ilgili Galatasaray iddialarına sert yanıt! 'Feriştahı da gelse...'

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, ismi Galatasaray'la transfer dedikodularına karışan Rey Manaj'la ilgili "Takımımızın transferinde sözleşmesi bitmeyen hiçbir futbolcuyla feriştahı, kralı gelse görüşemez. Böyle bir dünya yok" dedi.

Bülent Uygun'dan Rey Manaj'la ilgili Galatasaray iddialarına sert yanıt! 'Feriştahı da gelse...'

Süper Lig'in 34. haftasında Sivasspor, Konyaspor'u 1-0 mağlup etti.

Son 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Kırmızı-Beyazlılar'ın tecrübeli teknik direktörü Bülent Uygun, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında müsabakayı değerlendirdi.

Takımına galibiyet golünü getiren ve bu sezon attığı gollerle dikkat çeken Rey Manaj'ın Trabzonspor,'un eski futbolcusu Hami Mandıralı gibi şutlar çektiğini belirten Uygun "Topun hızını görmezdik, roketle yarışır gibi topa vururdu. Aynı şekilde Rey Manaj'da bu yetenek var. Allah vergisi. Topa nereden gelirse gelsin her türlü en iyi şekilde vuran ve bu vuruş tekniğiyle beraber de skora katkı yapan çok özel ve önemli bir futbolcu. Sahada da çok faulü maruz kalıyor." ifadelerini kullandı.

"FERİŞTAHI DA GELSE GÖRÜŞEMEZ"

Uygun, ismi Galatasaray ile anılan Manaj'ın olası transferiyle ilgili gelen soruya net yanıt verdi. "İç transferde belirli bir yol almaya çalışıyoruz" diyen Uygun, "Takımımızın transferinde sözleşmesi bitmeyen hiçbir futbolcuyla feriştahı, kralı gelse görüşemez. Böyle bir dünya yok, sonrasına bakarız. Herkes hak ettiğini alır." ifadelerini kullandı.


Haber Kaynağı : 12punto

Bülent Uygun Galatasaray Rey Manaj Sivasspor Transfer