Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Bursaspor'da ortalık yangın yeri! Çağatay kadro dışı...

Bursaspor Kulüp Başkanı Recep Günay, Diyarbekirspor maçı sonrasında maçı ve yaşanan olayları değerlendirdi. Günay, 'Futbolcular suçu kendinde arayacak' dedi. Ayrıca Bursaspor'da Diyarbekir Spor maçında yaşanan olaylara karşısan Çağatay Yılmaz, yeşil-beyazlı yönetim tarafından süresiz kadro dışı bırakıldı.

Bursaspor'da ortalık yangın yeri! Çağatay kadro dışı...

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Bursaspor'un kulüp başkanı Recep Günay, sahalarında Diyarbekirspor'a 2-0 yenildikleri maçın son dakikalarında yaşanan arbedeye ilişkin, "Mağlup olduysak, bunun suçunu başkasında değil, azıcık da futbolcular kendilerinde arayacak." dedi.

Günay, Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu'nda oynanan müsabakanın ardından stattan ayrılırken gazetecilere yaptığı açıklamada, maçın genelinin centilmence geçtiğini söyledi.

Yaşananların üzücü olduğunu belirten Günay, "Bu oyunlara bizim futbolcularımızın da uymamaları lazım. Siz profesyonel futbolcusunuz. Sahaya çıktığınızda tahriklere kapılmamanız lazım. Seyirci veya hakemle oynamamanız lazım. Onların tahriklerine uymamanız lazım. Eğer siz uyuyorsanız, en ufak bir hareketle tepkinizi böyle meydana çıkarıyorsanız, profesyonel futbolcu değilsiniz. Bu camianın Türkiye gündemine böyle gelmesinden memnun mu kaldılar?" ifadelerini kullandı.

Günay, TFF 2. Lig'de VAR uygulaması olsa mağduriyetlerin önlenebileceğini dile getirdi. Birkaç futbolcunun yaptığını tüm camiaya yansıtmanın yanlış olacağını anlatan Günay, şunları kaydetti:

"Sahanın içinde öyle yanlış bir şey görmedim. Mağlup olduysak, bunun suçunu başkasında değil, azıcık da futbolcular kendilerinde arayacak. Siz mücadele etmeyeceksiniz, ayakta duramayacaksınız, ondan sonra, 'Biri bizi tahrik etti.' diyeceksiniz. Bu savunma değil. Bursaspor'u gördünüz. Şu anda böyle mi olması lazım? Kendileri bu durumdan memnunlarsa, seve seve gezsinler Bursa'da. Tüm Bursa'nın kaderiyle oynadılar. Tüm takıma söylemiyorum ama 3-4 futbolcu, Bursaspor'un kaderiyle oynadı."

ÇAĞATAY YILMAZ KADRO DIŞI

Bursaspor ile Diyarbekir Spor arasında Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu'nda oynanan, maçın uzatma dakikalarında yaşanan ve yönetim tarafından saha olaylarının baş aktörlerinden olduğu değerlendirilen Çağatay Yılmaz, kulüp yönetimi tarafından süresiz kadro dışı bırakıldı.

Bursaspor’dan 6 kırmızı kartın çıktığı olaylı maçın ardından yeşil beyazlıların resmi internet sitesinden yapılan açıklamalada Çağatay Yılmaz'ın kado dışı bırakıldığı açıklandı.

İşte Bursaspor resmi internet sitesinden yapılan açıklama

"Bugün oynanan karşılaşmanın ardından profesyonel futbolcu Çağatay Yılmaz, teknik ekibin raporu doğrultusunda yönetim kurulumuz tarafından süresiz kadro dışı bırakılmıştır. Kamuoyuna duyurulur"


Haber Kaynağı : 12punto

Bursaspor Recep Günay Diyarbekirspor Çağatay Yılmaz