Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Çağlar Söyüncü Fenerbahçe'yi tercih etme sebebini açıkladı: 'Hedefimiz 4 kupa'

Fenerbahçe'nin yeni yıldızı Çağlar Söyüncü, 4 kupayı da kazanabileceklerine inandığını söyledi. Milli futbolcu, "Eksiklerimi daha çok çalışarak ve maç oynayarak telafi edeceğimi düşünüyorum" dedi.

Çağlar Söyüncü Fenerbahçe'yi tercih etme sebebini açıkladı: 'Hedefimiz 4 kupa'

Fenerbahçe'nin Atletico Madrid'den kiralık olarak transfer ettiği milli futbolcu Çağlar Söyüncü, takımın Bitexen Antalyaspor'u 2-0 mağlup ettiği maçta ilk kez forma giydi. 27 yaşındaki stoper, FBTV'ye yaptığı açıklamalarda, zorlu bir sürecin ardından Fenerbahçe'ye dönmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

"HEPSİNİ ALABİLECEĞİMİZE İNANIYORUM"

Transfer sürecindeki en önemli etkenlerden birinin sezon sonunda yaşanacak şampiyonluk hayali olduğunu ifade eden Çağlar, "Ülkeme döndüm, emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Şu an hedeflediğim noktadayım. Hayallerimize sezon sonunda ulaşacağımıza inanıyorum. Önümüzde 4 kupa var, hepsini alabileceğimize inanıyorum" dedi.

Sezon başında Atletico Madrid'de sadece 9 maça çıkabilmiş olmasına rağmen, Çağlar Söyüncü eksiklerini daha çok çalışarak ve maç oynayarak telafi edeceğine inandığını vurguladı. Futbolcu için maç oynamanın önemine değinen Söyüncü, adaptasyonunu hızla geliştirmek ve takıma faydalı olmak için çaba göstereceğini ifade etti.

Fenerbahçe taraftarına destekleri için teşekkür eden Çağlar Söyüncü, yüreklerini ortaya koyacaklarını ve birlikte mutlu sona ulaşacaklarına inandığını belirtti. Heyecanla Kadıköy'de taraftarın karşısına çıkacak olmanın beklentisiyle, her şeyin güzel olmasını umduğunu ifade etti.


Haber Kaynağı : 12punto

Atletico Madrid Fenerbahçe Çağlar Söyüncü