Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Chamberlain: 'Yakında takıma katılıyorum!'

Beşiktaş'ta sakatlığı süren Alex Oxlade-Chamberlain, sakatlıktan dönüşü hakkında açıklamalarda bulundu.

Chamberlain: 'Yakında takıma katılıyorum!'

Beşiktaş'ın sezon başında transfer ettiği oyunculardan biri olan Alex Oxlade-Chamberlain ne zaman sahalara döneceğini açıkladı.

YAKINDA DÖNECEĞİM

"Sürecin nasıl gittiğiyle alakalı bir güncelleme yapmak istedim. Her şey yolunda. Süreç devam ediyor. Fiziksel olarak toparlamaya başladım. İyi bir noktadayım. Tekrar yeşil sahalara döndüm ve topla çalışmalara başladım. Takıma katılmaya çok da uzak değilim. Yakında takım arkadaşlarımla çalışmaya başlayacağım'' dedi.

TAKIMIN TARAFTARA İHTİYACI VAR 

Derbi hakkında konuşan yıldız oyuncu, ''Galatasaray'a karşı büyük bir maçımız var. İlk maçtaki deneyimimden yola çıkarak gerçekten müthiş bir atmosfer olacak diyebilirim. Çok çok büyük bir maçtı. Taraftarlarımız ve oyuncular için ne kadar önemli olduğun görme fırsatım oldu. Deplasmandaki maçta gol atma fırsatı yakaladığım için çok mutluyum. Ama böyle maçlarda kazanmak çok daha önemlidir. Büyük maçları kazanmamız gerekiyor. Fenerbahçe maçını da hatırlıyorum. Hayatımda oynadığım en iyi atmosferlerden bir tanesiydi. Arkadaşlarımın o desteğe ihtiyacı var. Takımın taraftara 12. adam olarak ihtiyacı var. Yakında takıma yardımcı olmak için takıma katılacağım" dedi.

 


Haber Kaynağı : 12punto

Alex Oxlade-Chamberlain Beşiktaş