Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Chelsea'den Beşiktaş'a 3 futbolcu teklifi!

Ara transfer döneminde İngiliz devi Chelsea'nin sahibi Todd Boehly, şişkin kadroyu daraltmak için Sarr, Washington ve Santos'u Beşiktaş'a önerdi.

Chelsea'den Beşiktaş'a 3 futbolcu teklifi!

Ara transfer döneminde İngiliz devi Chelsea'nin sahibi Todd Boehly'nin, Beşiktaş'a 3 futbolcusunu önerdiği iddia ediliyor. İngiltere Premier Lig'de kötü bir sezon geçiren ve 11. sırada bulunan Chelsea'nin, kadrodaki fazlalıklarını azaltmak için bazı futbolcularını Beşiktaş'a önerdiği ileri sürüldü.

Mirror gazetesinin haberine göre; İngiliz kulübünün ABD'li sahibi Todd Boehly, Finansal Fair Play düzenlemeleri kapsamında transfer yapabilmek adına gelecek yaz kadronun daraltılması gerektiğini düşündü.

Haberde, Boehly'nin Chelsea'yi devraldığı günden bu yana 1 milyar sterlinin üzerinde bir harcama yaparak çok sayıda oyuncu transfer ettiği ve teknik direktör Mauricio Pochettino ve seleflerinin oldukça kalabalık bir kadroyla karşı karşıya kaldığı belirtiliyor. Todd Boehly'nin bu kapsamda Beşiktaş'a 3 futbolcusunu önererek kadroda temizlik yapmayı hedeflediği vurgulandı.

ABD'li iş adamının ilk olarak siyah beyazlı takıma Malang Sarr'ı satın alma fırsatını sunduğu ifade ediliyor. Ayrıca, son haftalarda Deivid Washington ve Andrey Santos gibi genç isimlerin de Beşiktaş'a teklif edildiği belirtiliyor.

25 yaşındaki Fransız stoper Sarr, Chelsea'de bu sezon hiç forma giyememiş ve geçen sezonu Monaco'da kiralık olarak geçirmişti. Geçtiğimiz yaz Santos'tan 16 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen 18 yaşındaki Deivid Washington da Chelsea'de forma giymekte zorlanan oyunculardan biri. Santos ise ön liberoda görev yapıyor ve Vasco da Gama'dan Ocak 2023'te Chelsea'ye transfer olmuştu. Sezonun ilk yarısını Nottingham Forest'ta kiralık geçirdikten sonra ara transfer döneminin son gününde Strasbourg'a kiralandı.


Haber Kaynağı : 12punto

Ara transfer dönemi Beşiktaş Chelsea İngiltere Premier Lig Todd Boehly