Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Dilmen penaltı pozisyonu için net konuştu

Rıdvan Dilmen 0-0 sona eren Fenerbahçe-Galatasaray derbisini değerlendirdi. Dilmen, Icardi’nin penaltı beklediği pozisyonla ilgili çarpıcı bir tespitte bulundu...

Dilmen penaltı pozisyonu için net konuştu

Rıdvan Dilmen golsüz eşitlikle sona eren Fenerbahçe-Galatasaray derbisi hakkında konuştu. Galatasaray’ın galibiyete daha yakın taraf olduğunu kaydeden Dilmen, Mauro Icardi’nin penaltı pozisyonunu da yorumladı.

Rıdvan Dilmen’in açıklamaları şöyle:

  • Bu yıl bir daha kırılmamak üzere rekorlar kırıldı. Biri Fenerbahçe biri Galatasaray. İki teknik adama da ligin 17. Haftasında size 44’er puan verelim deselerdi ‘ben 40’a da razıyım’ derlerdi.
  • Arda Kardeşler o son düdüğü oh diyerek çaldı. İlk yarı 1 dakika uzattı 20 faulle, 3-4 ofsaytla, birkaç tartışmayla. İkinci yarıda 6 dakikanın zaten 3.5 dakikası oynanmadı. Sarı kartı verirken, faul verirken ‘bir durun’ diyor. Bir an önce bitsin diyor. Muhtemelen de kazasız belasız maç yönettim dedi.
  • Bu akşam Fenerbahçe ile Galatasaray rekor kırdılar. Bir maçta bu kadar faul olur, bir maçta bu kadar geri pas olur ve bir maçta topun oyunda kalma süresi bu kadar az olur.
  • Bugünkü derbiyi yurt dışından birileri izlese, hatta çocuklarına izlettirse o çocuklar mışıl mışıl uyur. Galatasaray kuşkusuz bugün galibiyete daha yakındı. Okan hocanın planları büyük oranda tuttu.
  • Puan olarak Galatasaray mutsuz değildir. Fenerbahçe mutsuz değildir. Taraftarlar mutsuzdur sadece. Fenerbahçe'nin pozisyon olarak Szymanski'nin vurduğu direk dibinden giden şut var. Bir de King'in var. Onun dışında da yok. Stres, baskı Fenerbahçe'nin çok aleyhine oldu.
  • İcardi’nin pozisyonu gördüğümüz açıdan tartışmasız penaltı. En son giderken tokat atıyor. VAR hakemi çağırsa 5 saniye bakar penaltıyı verirdi. Verilmemesi, çağrılmaması mümkün olmayan bir penaltı.



Haber Kaynağı : 12punto

Arda Kardeşler Derbi Fenerbahçe Galatasaray Hakem İcardi Mauro Icardi Rıdvan Dilmen Szymanski VAR hakemi VAR