Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Dört büyüklerden 1 Mayıs mesajı

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor kulüpleri, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarla kutladı.

Dört büyüklerden 1 Mayıs mesajı

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor ,1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

GALATASARAY'IN PAYLAŞIMI 

Galatasaray Kulübünün sosyal medya hesabındaki paylaşımda, "Dünya medeniyetinin gücü emek ve dayanışmadan gelir. İnsanoğlu tüm hayati kazanımlarını emek yoluyla edinir ve dayanışma yoluyla kendinden sonraki kuşaklara aktarır. Bugün bir fırına girdiğimizde bizleri karşılayan farklı renklerdeki türlü ekmeğin, yerleşik hayata geçen tarih öncesi insanların buğdayı ıslah edişinin mirası olması gibi… 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun, dünya ve gelecek için emek veren tüm eller sağ olsun" denildi.


FENERBAHÇE'NİN PAYLAŞIMI 

Fenerbahçe Kulübü de resmi hesabından, "Tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun!" yazısıyla bir paylaşım yaptı.


BEŞİKTAŞ'IN PAYLAŞIMI 

Beşiktaş Kulübü ise kutlama paylaşımında, "Ülkemizdeki tüm emekçilerin ve halkımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun" ifadesini kullandı.


TRABZONSPOR'UN PAYLAŞIMI 

Trabzonspor kulübü ise sosyal mesya hesabından yaptığı paylaşımda '1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü kutlu olsun' yazılı bir görsel paylaştı. 



Haber Kaynağı : 12punto

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Trabzonspor Beşiktaş Fenerbahçe Galatasaray