Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Dursun Özbek: Galatasaray'a karşı açılan 8-9 cephe var

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, divan kurulu şubat ayı olağanüstü toplantısında açıklamalar yaptı. Galatasaray'ın en büyük probleminin faiz olduğunu bildiren Dursun Özbek, 8-9 cepheye karşı savaştıklarını söyledi ve birlik vurgusu yaptı.

Dursun Özbek: Galatasaray'a karşı açılan 8-9 cephe var

Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Şubat Ayı Olağanüstü Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya katılan Dursun Özbek açıklamalarda bulundu.

540 milyon TL faiz ödediklerini aktaran Özbek, faizin Galatasaray'ın kanayan yarası olduğunu vurguladı.

Camiadan destek isteyen Dursun Özbek, "Galatasaray'a açılan 8-9 cephe var. Arkadaşlarımla birlikte büyük bir mücadele veriyoruz" ifadelerini kullandı.

Ödedikleri faizin her dönem sürekli olarak arttığını ifade eden Özbek, "200 küsür milyon faiz öderken, faiz oranları yaklaşık %12'lerde seyrederken, bu faiz rakamlarını ödedik. 1 Haziran - 30 Kasım dönemine baktığımız zaman faiz oranı %35'lerde seyrederken, 540 Milyon TL civarı faiz ödedik. Daha bunun hızı kesilmedi. Bugün faiz oranı %45'lerde. Faiz Galatasaray'ın kanayan bir yarası. Sportif faaliyetlerde Galatasaray don derece başarılı. Galatasaray bu faiz yükünden kurtulsaydı çok güzel bir karlılık vardı'' ifadelerini kullandı.

İlk günden bu yana faiz sarmalından kurtulmaya çalıştıklarını aktaran Dursun Özbek, ''Çalışmalarımız üst seviyede devam ediyor. Yapılandırmadan olan borcumuzu ödeyerek kısa sürede Galatasaray'ı bu faiz sarmalarından çıkaracağız. Bu süreçte bizim yanımızda durdunuz. Genel kurul üyelerine, taraftarlara büyük bir teşekkür gönderiyorum'' dedi.

GALATASARAY'A AÇILAN 8-9 CEPHE VAR

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek konuşmasının sonunda, Galatasaray'ın 8-9 cepheyle mücadele ettiğini ifade ederek birlik çağrısı yaptı. Özbek yaptığı açıklamada, ''Galatasaray için çok önemli bir dönemden geçiyoruz. Galatasaray'a açılan 8-9 cephe var. Arkadaşlarımla birlikte büyük bir mücadele veriyoruz. Her zamankinden daha fazla desteğinize ihtiyacımız var. Arkamızda durun. Bunu sizlerden rica ediyorum. Galatasaray'ın bu başarılı yürüyüşüne, çelme takmak isteyen, engellemek isteyen bir sürü mihrak var. Her zaman bunu kullanıyorlar. Bir arada sırt sırta olmamızın büyük önemi var" şeklinde konuştu.



Haber Kaynağı : 12punto

Galatasaray Divan Kurulu Olağan Divan Kurulu Toplantısı Galatasaray Dursun Özbek