Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Dursun Özbek'ten flaş 'Kemerburgaz Tesisleri' açıklaması!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, takımın yeni sezonu Kemerburgaz Tesisleri’nde açacağını söyledi.

Dursun Özbek'ten flaş 'Kemerburgaz Tesisleri' açıklaması!

Galatasaray kulübünün mayıs ayı olağan divan kurulu toplantısı, Galatasaray Lisesi'ndeki Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleştirildi.

Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan'ın yönetimindeki toplantının ana gündem maddesi 25 Mayıs'ta yapılacak seçimli genel kurul oldu.

Galatasaray Başkanı ve yapılacak seçimlerde aday olan Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün mayıs ayı divan kurulu toplantısında açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek konuşmasına, "Seçimden önceki son toplantımızı bugün icra ediyoruz. 2 senede çok büyük mutluluklar yaşadı. İnşallah Galatasaray bu mutlulukları yaşamaya devam etsin. Göreve geldiğimizde size verdiğimiz sözlerle Galatasaray için bir gelecek hedefi vardı. Rekabet ettiği her branşta sürdürülebilir bir başarıya ulaşmış Galatasaray bırakmaktı" sözleriyle başladı.

"YENİ YILDIZLARIN YUVASI OLACAK"

Futbol takımının yeni sezonu Kemerburgaz'daki tesislerde açacağını belirten Özbek, "Futbol takımımız yeni sezonu Kemerburgaz tesislerinde açacak. Kemerburgaz, takımımızın yeni yıldızların yuvası olacak" ifadelerini kulllandı.

Dursun Özbek sözlerini şöyle sürdürdü, "Futbol takımımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bize emanet ettiği Cumhuriyet'in 100. yılında şampiyonluğa ulaştı. Geçtiğimiz ay Süper Kupa'yla bunu perçinledik. Galatasaray, rekabet ettiği her branşta en kuvvetli şekilde sahaya çıkmalı. Yeniden seçilirsem başardıklarımın daha iyisini yapabilmek için arkadaşlarımla hiç durmadan çalışacağım sözünü vermek istiyorum."

 

 


Haber Kaynağı : 12punto

Galatasaray Dursun Özbek Kemerburgaz Tesisleri