Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Dursun Özbek'ten TFF ile yapılan görüşmeye ilişkin açıklama! 'Erkene çekmek için bir fırsat varsa bu kaçtı'

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Kulüpler Birliği Vakfı (KBV) arasında seçim tarihiyle ilgili görüşmeler gerçekleşti. Görüşme sonrası Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, federasyonun 18 Temmuz'daki seçim tarihini değiştirmek istemediğini açıkladı.

Dursun Özbek'ten TFF ile yapılan görüşmeye ilişkin açıklama! 'Erkene çekmek için bir fırsat varsa bu kaçtı'

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yaptığı zirveden sonra değerlendirmelerde bulundu.

FEDERASYON SEÇİM TARİHİNİ DEĞİŞTİRMEK İSTEMEDİ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ve Kasımpaşa Başkanı Fatih Saraç’tan oluşan heyetin, Türkiye Futbol Federasyonu ile gerçekleştirdiği görüşme sonrasında, federasyonun 18 Temmuz’daki seçim tarihini değiştirmek istemediği belirtildi. Özbek, “Kulüpler Birliği’nin yayınladığı bildiriyle toplantının amaçsız hale geldiğini, federasyonun uzlaşma konusunda aynı düşüncede olduğunu ancak bildiri yayınlandığı için seçim tarihini değiştirmek istemediğini” ifade etti.

KULÜPLER BİRLİĞİ BİLDİRİSİNE 3 KULÜP ONAY VERDİ

Özbek, Kulüpler Birliği Vakfı’nın erken seçim yapılmasını ve federasyonun değişmesini istediğini, imza toplama sürecinin ardından federasyonun 18 Temmuz’da erken seçim yapılacağını ilan ettiğini söyledi. Ancak, Kulüpler Birliği Vakfı’nın sadece 3 kulübün onayladığı bir açıklamayı diğer kulüplerin onayı olmadan yayınladığını belirtti. Özbek, “Seçim tarihini daha erkene çekmek için bir fırsat varsa bu kaçtı. Bugünkü toplantı amacına ulaşmamıştır. Yeterli imza toplansa da seçim haziran sonuna ya da temmuz başına geliyor” dedi ve federasyonun bildiri nedeniyle hazır olmadığını ifade etti. Kulüpler Birliği’nde herhangi bir adayla ilgili bir tavır olmadığını, konuşulmuş ya da görüşülmüş bir şey olmadığını da ekledi.


Haber Kaynağı : 12punto

Dursun Özbek Galatasaray Kulüpler Birliği Vakfı Mehmet Büyükekşi Türkiye Futbol Federasyonu