Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Egemen Korkmaz'dan İrfan Can Eğribayat'a yanıt!

Olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından sahaya girerek Fenerbahçe'nin yedek kalecisi İrfan Can Eğribayat'a vurmaya çalışırken görüntülenen Trabzonspor'un teknik heyetindeki Egemen Korkmaz kendisini savundu.

Egemen Korkmaz'dan İrfan Can Eğribayat'a yanıt!

Süper Lig'in 30. haftasındaki Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından yaşanan üzücü olaylar gündemdeki yerini koruyor.

Fenerbahçe'nin yedek kalecisi İrfan Can Eğribayat, maçtan sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Trabzonspor'un yardımcı antrenörü Egemen Korkmaz'a tepki göstermişti. Eğribayat, "Fenerbahçe'de forma giymiş. Şu an Trabzonspor'da yardımcı hocalık yapan Egemen Korkmaz... Ekmek yediğin yere ihanet etmek budur. Biz canımızı korumaya çalışırken gelip arkadan saldırmak insanlık değildir." ifadelerini kullanmıştı.

Egemen Korkmaz, yaşanan olayların ardından açıklama yaptı.

"Yaşanan olaylar beni ne kadar üzse de karakterim gereği böyle bir durum karşısında tepkisiz kalamazdım" diyen Korkmaz, "İnsani olarak yerdeki bir kişiye uygulanan şiddete reaksiyon gösterdim." ifadelerini kullandı.

Egemen Korkmaz, yaptığı açıklamada, maçta yaşananları tasvip etmediğini ve böyle bir olayla gündeme geldiği için üzgün olduğunu dile getirdi.

Böyle bir görüntüye dahil olmaktan büyük üzüntü duyduğunu anlatan Korkmaz, kamuoyunun gerçekleri bilmesi adına açıklama yapmasının elzem olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Ben maç biter bitmez herhangi bir sorun yaşanmaması adına kendi futbolcularımızı soyunma odasına gönderdim ve sahada tek başıma kaldım. O esnada güvenlik görevlileri tarafından tamamen etkisiz hale getirilmiş ve yerde yatan bir insanın yüzüne tekme atıldığını görünce doğal bir reaksiyon göstererek duruma müdahale ettim. Her ne olursa olsun taraftarlarımızın sahaya girmesi büyük bir yanlıştı ancak tüm süreç boyunca tek amaçları tribünleri tahrik edip, ortamı germek ve olayları tırmandırmak olan bazı oyuncuların yaptıkları da görüntülerde mevcuttur."

İsim vermeden Fenerbahçeli İrfan Can Eğribayat'ın sosyal medyadan yaptığı paylaşıma yanıt veren Korkmaz, "Aynı isimler, yaşanan olaylar sonrası bu sefer özellikle sosyal medya üzerinden kesip biçtikleri görüntülerle algı çalışmalarına başladılar." ifadelerini kullandı.

Korkmaz, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu oyuncuların beni sanki ortada hiçbir şey yokken ve durduk yere onlara arkadan saldırmışım gibi suçlaması tamamen kamuoyunu manipüle etmek ve kendi camialarına şirin gözükme çabasından başka bir şey değildir. Yaşanan olaylar beni ne kadar üzse de karakterim gereği böyle bir durum karşısında tepkisiz kalamazdım. İnsani olarak yerdeki bir kişiye uygulanan şiddete reaksiyon gösterdim. Bu durumun renklerle veya kulüplerle alakası yoktur. Tüm kulüplere karşı büyük bir saygım var."


Haber Kaynağı : AA

Fenerbahçe İrfan Can Eğribayat Trabzonspor Egemen Korkmaz