Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Emrecan Bulut Ümraniyespor'a kiralandı!

Beşiktaş'ın genç sol kanat oyuncusu Emrecan Bulut, sezon sonuna kadar Ümraniyespor'a kiralandı. Siyah beyazlı formayla resmi maça çıkamayan Emrecan, 1. Lig'de tecrübe kazanacak.

Emrecan Bulut Ümraniyespor'a kiralandı!

Geçtiğimiz yaz Beşiktaş'a Somaspor'dan transfer olan ancak siyah beyazlı formayla resmi maç şansı bulamayan Emrecan Bulut, sezon sonuna kadar Ümraniyespor'a kiralandı.

Beşiktaş, genç sol kanat oyuncusu Emrecan Bulut'un Ümraniyespor'a geçici transferi hakkında resmi açıklamayı şu şekilde yaptı:

"Profesyonel futbolcularımızdan Emrecan Bulut, 2023-24 sezonu sonuna kadar Ümraniyespor’a geçici transfer olmuştur. Emrecan Bulut’a yeni kulübünde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız."

21 yaşındaki sol kanat oyuncusu Emrecan, geçtiğimiz yaz Somaspor'dan transfer edilmişti. Siyah beyazlı takımla resmi bir maça çıkamayan genç oyuncunun Beşiktaş ile olan sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor.

Ayrıca, 1. Lig takımı Ümraniyespor da Emrecan Bulut'un transferini sosyal medya hesapları üzerinden duyurarak, yeni transferleri için heyecanlarını paylaştı.


Haber Kaynağı : 12punto

Emrecan Bulut Beşiktaş Ümraniyespor