Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Eren Dinkçi transferinde sıcak gelişmeler!

Heidenheim, Eren Dinkçi'yi kulüp tarihine geçecek bir bedelle transfer etmek istiyor.

Eren Dinkçi transferinde sıcak gelişmeler!

Eren Dinkçi'nin transferi konusunda hareketli saatler geçiyor. Heidenheim kulübü tarihinde rekor bir bedelle transferi gerçekleştirebileceği kaydedildi. Werder Bremen'den kiralanan ve bonservisi orada bulunan genç oyuncu, Galatasaray'ın yanı sıra Alman ekiplerinin de ilgisini çektiği belirtildi.

NtvSpor'un Sky Sports'dan aktardığına göre, Heidenheim 5 milyon euroluk serbest kalma bedelini kullanarak Eren Dinkçi'nin bonservisini almak istiyor. Bu durumda, genç futbolcu kulüp tarihinin en pahalı transferi olacak. Şu anki rekor ise Tim Kleindienst'e ait ve 3.5 milyon euro.

Haberde, Bundesliga'da daha büyük takımların da Eren Dinkçi'yi takip ettiği, ancak Heidenheim'ın oyuncuyu ikna etmeye çalıştığı belirtiliyor. Eren Dinkçi henüz bir karar vermemiş durumda.

MİLLİ TAKIM KONUSUNDA KARA VERMİŞ DEĞİL

Ayrıca, Eren Dinkçi'nin bu sezon Bundesliga'da en hızlı futbolcu olduğu ve milli takım seçenekleri arasında Almanya ve Türkiye'nin bulunduğu hatırlatıAncak genç futbolcunun bu konuda da henüz bir karar vermediği ifade edildi.

Bu sezon Heidenheim ile lig ve kupada 26 maçta ter döken Eren Dinkçi, 9 gol atarken 4 asist yaparak önemli bir skor katkısı sağladı.


Haber Kaynağı : 12punto

Bundesliga Galatasaray Heidenheim Werder Bremen Eren Dinkçi