Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Erik ten Hag'dan Altay Bayındır açıklaması: 'Yerini doldurabiliriz'

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın teknik direktörü Erik ten Hag, FA Cup karşılaşması öncesi basın toplantısına katıldı. Hollandalı teknik adam, milli kaleci Altay Bayındır ile ilgili gelen sorulara yanıt verdi.

Erik ten Hag'dan Altay Bayındır açıklaması: 'Yerini doldurabiliriz'

İngiltere FA Cup'ta mücadele eden Manchester United deplasmanda İngiltere 3.lig ekiplerinden Wigan Athletic'le karşılaşacak. TSİ 23.15'te başlayacak maç öncesinde basın toplantısı düzenleyen Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag açıklamalarda bulundu.

"İYİ KALECİLERİMİZ VAR"

Erik ten Hag, açıklamasında, "Andre Onana, Afrika Kupası'na gittiğinde yerini doldurabilecek iyi kalecilerimiz var. Hem Andre Onana, hem de Altay Bayındır çok iyi kaleciler. En üst seviyede çok tecrübeliler. Bu yüzden bu durumun üstesinden gelebileceğimizden emin olabiliriz. Tom Heaton da var. Onana'nın yerini doldurabiliriz" dedi.

Manchester United'da Wigan Athletic ile oynanacak maçın ardından Kamerunlu kaleci Andre Onana, Afrika Uluslar Kupası nedeniyle takımdan ayrılacak. Bu süre zarfında Manchester United'in kalesini Altay'ın koruması bekleniyor.

Sezon başında Fenerbahçe'den Manchester United'e transfer olan Bayındır, İngiliz ekibinde henüz forma şansı bulamadı.

 


Haber Kaynağı : 12punto

Afrika Uluslar Kupası Altay Bayındır Andre Onana Manchester United