Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Eski Fenerbahçeli Frey İngiltere'ye transfer oldu

İngiltere Championship takımlarından QPR, Antwerp'ten Michael Frey'i kadrosuna kattığını duyurdu. Transfer sonrası açıklamalarda bulunan Frey, Quenns Park Rangers'e transfer olduğu için çok mutlu olduğunu belirtti.

Eski Fenerbahçeli Frey İngiltere'ye transfer oldu

Quenns Park Rangers, eski Fenerbahçe'li Micheal Frey'i renklerine bağladığını açıkladı.İngiliz ekibinden yapılan açıklamada Frey'in bonservisiyle transfer olduğu belirtilirken sözleşme detaylarına ilişkin herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Kulübün internet sitesine açıklamalarda bulunan Frey, "Burada olduğum için gerçekten çok mutluyum. QPR büyük bir tarihe, güzel bir stadyuma ve harika taraftarlara sahip. QPR'ın ilgisini duyduğumda gerçekten çok heyecanlandım" dedi.

TRANSFERDEN DOLAYI MUTLUYUZ

QPR CEO'su Christian Nourry ise transferden dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Nourry açıklamasında, "Birçok ligde ve ülkede kendini kanıtlamış bir golcü. Takıma harika bir katkı sağlıyor. Ayrıca Michael'ın çabaları olmasaydı bu transfer mümkün olmayabilirdi" ifadelerini kullandı.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Fenerbahçe'den 2021'de Belçika ekibi Royal Antwerp'e transfer olan Michael Frey, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Schalke'de kiralık olarak geçirdi.

Sezonun bitmesinin ardından Antwerp'e dönen Frey, bu sezon forma giyemedi.


Haber Kaynağı : 12punto

Royal Antwerp Transfer Frey QPR