Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Ezgjan Alioski Süper Lig'e dönüyor: İki kulüp devrede

Geçtiğimiz sezon Süper Lig takımlarından Fenerbahçe forması giyen Ezgjan Alioski'nin menajerler aracılığıyla Trabzonspor'a önerildiği öne sürüldü.

Ezgjan Alioski Süper Lig'e dönüyor: İki kulüp devrede

Bir dönem Süper Lig ekibi Fenerbahçe'de forma giyen Kuzey Makedonyalı bek oyuncusu Ezgjan Alioski'nin Trabzonspor'a önerildiği iddia edildi.

TRABZONSPOR'A ÖNERİLDİ

Suudi basınından Ariyadhiah, “Alioski’nin sezon sonuna kadar Trabzonspor’a kiralanması bekleniyor” iddiasında bulundu. Oyuncu, Trabzonspor’a önerildi. Son kararı teknik ekip verecek.

ANKARAGÜCÜ DE İSTEDİ

Alioski ile ilgilenen bir diğer Süper Lig kulübü ise Ankaragücü oldu. Sports Digitale Genel Yayın Yönetmeni Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Ankaragücü, Al-Ahly forması giyen Alioski ile görüşmelere başladı.

2022-23 sezonunda kiralık olarak Fenerbahçe'ye katılan Alioski, sarı lacivertli ekiple çıktığı 26 resmi maçta 1 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. Bu sezon ise Suudi Arabistan temsilcisi Al Ahli'de oynayan Alioski, Suudi Pro Ligi'nde yalnızca 4 karşılaşmada forma giydi. 31 yaşındaki bek oyuncusu bu maçlarda 1 asist yaptı.

LİSANSI ÇIKARILMADI 

İlk 4 haftada Al Ahli'de forma giyme şansı elde eden Alioski, daha sonra lisansı çıkarılmayınca kadroda yer alamadı. Yabancı sınırına takılan Al Ahli, Kuzey Makedonyalı sol bek oyuncusunun sözleşmesini askıya almış sadece antrenmanlarda yer vermişti. 


Haber Kaynağı : 12punto

Al-Ahly Ankaragücü Alioski Trabzonspor