Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Fenerbahçe Gaziantep FK'nin Emre Mor teklifini reddetti

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin Gaziantep FK'nİn Emre Mor'u transfer etmek için yaptığı teklife olumsuz yanıt verdiği öne sürüldü.

Fenerbahçe Gaziantep FK'nin Emre Mor teklifini reddetti

Kış ayı transfer döneminde Rade Krunic ve Leonardo Bonucci gibi yıldızları renklerine katan Fenerbahçe'de takımdan ayrılacak oyuncularla ilgili de gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe'de takımdan ayrılması beklenen Emre Mor için Gaziantep FK, transfer teklifinde bulundu. Görüşmeler sürerken Kulüp Başkanı Ali Koç'un transfer teklifini kabul etmediği öğrenildi.

Emre Mor ile Gaziantep FK'nın yanı sıra Antalyaspor ve Arda Turan'ın çalıştırdığı Eyüpspor'un da oyuncunun peşinde olduğu ileri sürüldü.

SUMUDİCA ENGELİ

Gaziantep FK'yı deplasmanda 1-0 mağlup eden Fenerbahçe'de Sumudica'nın maç sonunda yaptığı açıklamalara tepki vermişti. Sumudica, İsmail Kartal'ın zemin için yaptığı yoruma ''İsmail Kartal kim, zeminin iyi olmaması onu ilgilendirmez'' cevabı vermişti. Transfer haberleri çıkarken taraftarlar da Sumudica'nın açıklamasından sonra Emre Mor'un Gaziantep FK'ya gitmemesini istedi.

1 GOL KATKISI SAĞLADI

Fenerbahçe'nin milli yıldızının sözleşmesi 30 Haziran 2025'te bitecek. Emre Mor'un güncel piyasa değeri 2 milyon 500 bin euro. A Milli Futbol Takımı'nın formasını 15 kez terleten Emre Mor, 1 gol atma başarısı gösterdi.

Kariyerine Danimarka ekibi Lyngby altyapısında başlayan Emre Mor daha sonra Nordsjaelland, Borussia Dortmund, Celta Vigo, Galatasaray, Olimpiakos ve Fatih Karagümrük'te oynadı. Fenerbahçe, 2022-2023 sezonu başında Emre Mor'u 2 milyon euro bonservis karşılığında transfer etmişti. 


Haber Kaynağı : 12punto

Emre Mor Fenerbahçe Gaziantep FK Ali Koç